لولههای زهکش بعنوان یکی از پرکاربردترین انواع لولهها اعم از کاروگیت، پی وی سی، پلی اتیلنی، فلزی و حتی بتنی هر جایی که نیاز باشد عملیات زهکشی در آنها انجام گیرد و آب اضافه از زیر زمین گرفته شود تا ریشه گیاهان دچار گندیدگی نگردد یا مشکلاتی در پی ساختمانها بوجود نیاید، کاربرد دارند.
در ادامه این صفحه، فیلم معرفی لوله زهکش جهت آشنایی شما عزیزان و راهنمایی خرید به تصویر کشیده شده است. برای دریافت اطلاعات کامل تر پیشنهاد می نمائیم به صفحه لوله زهکشی سایت ناب زیست مراجعه نمائید و تمامی دیتای مورد نیاز بمنظور خرید آنها را دریافت نمائید.
با ویدیوی معرفی لولههای زهکش در خدمت شما هستیم. زمانی که باران خیلی میبارد ممکن است شما هم با این صحنه در حیاط پشت منزل مواجه شده باشید؛ چه راهکاری میتوان در نظر گرفت؟
در ابتدا ما لولههای زهکش را برای شما توضیح می دهیم و بعد کاربردهای لوله زهکش همانطور که میدانید لولههای زهکش جزئی از خانواده لولههای کاروگیت هستند. لوله کاروگیت لوله ای است که به طریق اکستروژن تولید شده و کاربردهای متفاوتی دارد که یکی از کاربردها همان ساخت لوله زهکش است.
تو این فیلم مشاهده میکنید که لوله دوجداره چگونه توسط قالبها تولید می شوند. کاروگیت بودن و نامش به دلایل این است که شیارهای روی لوله هست که مقاومت حلقوی لوله را افزایش میدهد. لولههای کاروگیت زهکش دارای مزایایی هستند که این لولهها را به عنوان لوله های برتر برای جمعآوری آبهای زیرزمینی انتخاب میکنند.
اگر دقت کنید این شیارهایی که مابین این زهکش ها وجود دارد طی روشها و فرایندهایی دارای سوراخهایی میشوند. در واقع وقتی که یک بخش حالا بستگی دارد به سفارش مشتری که بخواهد کل دور لوله صد و هشتاد درجه یا مثلا نود درجه لوله سوراخکاری شود. دستگاهها این کار ر انجام میدهند و روشهای متفاوتی برای سوراخکاری وجود دارد. مثل سوراخکاری با دریل دستی و یا سوراخکاری اتوماتیک.
البته همانطور که قبلا توضیح داده شد، مشتری هر طور که سفارش بدهد این کار انجام میگیرد. شما شاید بخواهید صد و هشتاد درجه لوله کاملا سوراخکاری شود، شاید هم نیاز باشه که فقط نود درجه لوله سوراخکاری بشود.
در مجموع بر اساس سفارشی که شما نزد کارخانه ناب زیست می گذارید کارشناس ما تصمیماتی میگیرد و آن را به شما ارائه میکند و همین مشاوره نحوهی سوراخکاری لوله را مشخص میکند.
همچنین در انتهای این ویدیو به عنوان نحوهی نصب لوله زهکش می پردازیم، همراه ما باشید تا ادامه ویدیو. در بخش اتصال لولههای زهکش ما ابتدا باید ببینیم که خاک محل نصب لوله و نحوه حفر مجرای لوله زهکش را چطوری انتخاب کنیم که لولههای زهکش به درستی عمل کند.
در واقع باید به نحوی عملیات نصب را انجام دهیم که دیگر با این صحنه مواجه نشویم. در این حیاطی که در فیلم مشاهده میکنید فاقد لولههای زهکشی بوده و آب در واقع آنجا انبار میشود. در مراحل نصب و جایگذاری لولههای زهکش ما در اولین قدم باید مسیر جایگذاری لولهها ر انتخاب کنیم و محل جایگذاری لوله را حفر کنیم در واقع یک ترانشه برای نصل لوله ایجاد کنیم.
همانطور که میبینید در این بخش از فیلم ترانشه روی خطی که از قبل مشخص شده ایجاد میشود. پس از ایجاد ترانشه ما باید بستر لولهگذاری را آماده کنیم در واقع قطر ترانشه و شیب لوله. چون این لولهها همانطور که میدانید ثقلی هستند و هیچ فشاری نباید داخل آن ایجاد شود.
پس از حفر ترانشه باید کف آن را محکم کنیم، سفتکاری کنیم و در واقع این کار را به کمک کوبیدن انجام بدهیم. همچنین پیشنهاد میشود از ژئوممبران که از محصولات شرکت ناب زیست است، استفاده کنیم تا خاشاک و گل وارد این لولهها نشود.
پس از اینکه ژئوممبران نصب شد و لوله زهکش در این کانال یا مسیر قرار گرفت، الان نوبت این میرسد که دور این لوله را بپوشانیم. پوشاندن اطراف دور لوله در واقع نیاز به سنگهای درشت دارد که نتواند گلولای را از خودشان انتقال بدهند و وارد لوله شوند و لوله گرفته شود.
پس از اینکه سنگ های درشت اطراف لوله ریخته شد در واقع کار ما تا نصفه تمام شده و الان بایستی روی این لولهها را بپوشانیم. اگر دقت کنید سنگهایی که استفاده شده اند نوعی سنگهای بادامی نامیده میشوند که حجمشان بزرگ است.
پس از اینکه کار ما تمام شد الان نوبت این است که روی لولهها را با خاکی که از زمین حفر کردیم بپوشانیم. توجه داشته باشید که در مرحلهی اولیه ما از خاک حفاری شده برای پوشاندن اطراف لوله استفاده نکردیم همانطوری که گفتیم دلیلش گرفته شدن منافذ این لولههای کاروگیت زهکشی هستند. در واقع نمای کلی پس از حفر لوله باید اینطور باشد.