پیشتر در صفحه مخزن فایبرگلاس شما را با مزایا و معایب این مخازن آشنا نمودیم. لیکن بدلیل تماسهای زیاد مشتریانی که مخازن پلی اتیلنی را با مخازن فایبرلس اشتباه می گیرند تصمیم گرفتیم در صفحه ای مجزا از طریق ساخت ویدئو و پخش فیلم این مخازن را بیشتر معرفی نمائیم تا دانش شما عزیزان به حدی برسد که براحتی بتوانید کاربردهای هر یک از این مخازن را تشخیص دهید و دچار اشتباه محاسباتی نگردید.
در ادامه با ویدئوی بررسی نحوهی نصب مخازن فایبرگلاس و آشنایی با انواع آنها در خدمت شما هستیم. در این فیلم همچنین قرار است که شما نحوهی اسمبل (مونتاژ کردن) مخازن کامپوزیت را ببینید.
این مخازن همانطور که از نامشان مشخص است از مواد اولیه به نام فایبرگلاس ساخته میشود، حالا چرا فایبرگلاس انتخاب میشود؛ شاید دلیل اصلی این است: چون دارای طول عمر خیلی بالایی است برای سلامتی انسان ضرری ندارد و ویژگیهای دیگر که در ادامه فیلم با آن آشنا میشویم.
در حالت کلی مخازن فایبرگلاس را می توان به دو دسته اس ام سی (مخزن SMC) و مخازن جی آر پی (مخزن GRP) تقسیمبندی کرد که در ادامه ویدئو خواهیم دید هر کدام دارای پارامترهای مشخص خودشان هستند.
از نظر ظاهری مخازن فایبرگلاس میتوانند استوانهای باشند، میتوانند مکعبی باشند، میتوانند استوانههای کوچک باشند که به آن ها مخازن تحت فشار (مخزن FRP) میگویند. البته درون مخزن اف آر پی درونش یک مخزن پلی اتیلنی یا پلاستیکی هست که دور آنها با فایبرگلاس تنیده میشود و دارای ویژگیهای منحصر بفردی همچون تحمل فشار اتمسفری و هیدرولیکی بالا هستند.
در ادامه ویدئو قرار است بررسی کنیم تفاوتهای بسیار زیادی بین مخازن پلی اتیلن و فایبرگلاس وجود دارد، مثل میزان قابلیت توانایی تحمل فشار وارد شده به آنها و ویژگیهای دیگر که برای خواندن کامل این مطالب تفاوت مخازن پلی اتیلن و فایبرگلاس و ویژگیهای خیلی بیشتر شما میتوانید به صفحه مقالات سایت ناب زیست مراجعه کنید و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
در ادامه فیلم به این موضوع مهم خواهیم پرداخت که مخازن فایبرگلاس را میتوان براحتی و بدون سازه نگهبان در زمین دفن کرد یا اصلا روی زمین نصب کرد. این انتخاب کاملا بستگی به نیاز مشتری دارد که در زمان سفارش گذاری باهماهنگی با کارشناس مربوطه میتواند مخزن متناسب با کار و صنعت خود را انتخاب کند.
مخازن جی آر پی دارای خصوصیت ها و ویژگیهای خاص خودشان هستند که شما حتما باید در حین سفارش گذاری این موارد را به کارشناس خودتان بسپارید. همچنین همانطور که در ویدئو مشاهده می کنید مخازن مذکوز تحت فشار پایه پلی اتیلن و تقویت شده با الیاف فایبر وجود دارد که شما در شرایطی که نیاز به یک مخزن تحت فشار دارید میتوانید همان را از سایت ما سفارش بدهید.
حالا اگر بخواهیم به صورت کلی کاربردهای فایبرگلاس را برای شما بگویم و دلیل آن را برای استفاده و ویژگی هاش را بررسی کنم به طور خلاصه می توان به:
عمر طولانی فایبرگلاس، وزن سبک، استحکام بالا، نفوذ ناپذیری، عایق بودنش، سطح صافش، مقاومتش در برابر فشار
اشاره نمود. البته ویژگیهای مخازن فایبرگلاس خیلی زیاد است و پیشنهاد میکنم حتما مطالب صفحه مربوطه را به صورت کامل بخوانید که بدانید مخازن کامپوزیت چه کاربردهای دیگری دارد. در انتها شاید علاقمند باشید ویدئوی زیر را نیز تماشا کنید.
فیلم نحوه تولید مخازن پلی اتیلنی
فیلم نحوه کارکرد برج خنک کننده فایبرگلاس