با توجه به مشکل کم آبی جهان، روز به روز به تقاضای مخزن پلی اتیلن بعنوان یکی از مهمترین مخازن نگهداری و حمل آب و انواع سیالات بهداشتی و شیمیایی افزوده می شود. ما در ادامه این صفحه با فیلم معرفی نحوه تولید انواع مخزن پلی تیلن، انواع آنها اعم از عمودی و افقی، ظرفیتهای قابل تولید و تقسیم بندی بر اساس تعداد لایه ها در خدمت شما خواهیم بود.
در ابتدای ویدئوی نحوه تولید مخازن پلی اتیلن، شمایی کلی از کارخانه برایتان نمایش داده است. در این ویدیو قرار است نحوه طراحی و تولید مخزن پلی اتیلن را مشاهده بفرمایید. همکار من جناب خادمی روی فیلم اطلاعاتی در مورد این مخازن خدمت شما ارایه میکند.
همانطور که در قبلا در صفحه مربوطه توضیح دادیم، مخازن پلی اتیلن در صنایع مختلف دارای کاربردهای متفاوتی هستند. برای مثال در صنعت کشاورزی جهت ذخیره آب و آفتکشها مورد استفاده قرار میگیرد.
مخازن پلی اتیلن قبل از تولید نیاز به یک طراحی دقیق و مهندسی دارد چرا که این مخازن، آب یا سایر سیالات مهم را ذخیره میکند و باید در این نرمافزارهای مهندسی میزان فشار وارده به نقاط مختلف آن محاسبه شود و سپس اقدام به تولید صورت گیرد.
روش تولید مخازن پلی اتیلن متفاوت است و اصلیترین روش آن روش روتومولدینگ است. همانطور که در فیلم مشاهده می کنید در این روش مواد اولیه به درون قالب افزوده شده و قالب طی حرارت در جهتهای مختلف چرخیده میشود.
اگر بخواهیم دستهبندی برای این مخازن پلی اتیلن انجام بدهیم باید گفت که پارامترهای مختلفی برای دستهبندی آنها وجود دارد. دسته بندی اول در مورد جداره یا لایهی آنها است. در واقع این مخازن پلی اتیلنی در کلی ترین دسته بندی، به دو دسته کلی تک جداره یا دو جداره تقسیمبندی میشوند. البته به مخازن تک جداره در بازار، مخزن یک لایه یا سه لایه هم گفته میشود. مخازن دوجداره فقط یک دسته بندی دارند و با نامهای مخزن دفنی پلی اتیلن، مخزن دوجداره، مخزن کاروگیت و مخزن اسپیرال پلاستیکی نامیده می شوند.
مخازن همچنین بر اساس نحوه ایستادن و نصبشان دارای طبقهبندی مختلف هستند برای مثال مخازن مکعبی، مخازن استوانه ای، مخازن خوابیده، مخازن افقی مخازن ته قیفی و غیره که هر کدام دارای مزایا و کاربردهایی هستند که پیشنهاد میکنم حتما مطالب مربوط به مخازن را در صفحه مزخن پلی اتیلنی سایت ناب زیست مطالعه بفرمایید و یا با کارشناسان ناب زیست تماس گرفته و در این مورد از آن ها سوال کنید.
در حالت کلی اگه بخواهیم مزایا و معایبی برای مخازن پلی اتیلنی بگویم یکی از مهمترین مزایای آنها مقاومتشان در برابر اشعه ماورای بنفش است و البته یکی از اصلی ترین عیب ها این است که بالای پنجاه و پنج درجهی سانتیگراد کمی فرم خود را از دست بدهد.
همانطور که در ادامه ویدئو مشاهده میکنید این مخازن قالبهای مختلفی دارند و در لیتراژهای مختلفی تولید میگردد. اگر در مورد مخزن پلیاتیلن و یا اینکه قیمت را بخواهید اطلاعاتی کسب کنید و یا اینکه سوالی دارید که باید با کارشناس صحبت کنید با کارشناسان ناب زیست تماس بگیرید خیلی ممنون که همراه ما بودید.
در انتها شاید علاقمند باشید ویدئوی آشنایی با انواع مخزن فایبرگلاس را مشاهده نمائید.