مشعل وسیلهای است که سبب گرمایش آب یا هر سیال دیگر درون دیگ موتورخانه میشود. حال این آب میتواند برای گرمایش ساختمان استفاده شده یا برای گرمایش موارد مصرفی افراد، در هر صورت این وسیله یکی از کاربردیترین موارد مورد استفاده در زندگی شهری است.
مشعلها در انواع مختلفی دستهبندی میشوند. مشعل گازی، گازوئیلی، مازوت سوز و مشعلهای دوگانهسوز. این دستگاه عنصر اصلی سیستم احتراق است و برای تهیه سوخت، توزیع سوخت و کنترل احتراق مورد استفاده قرار میگیرد، مکانیزم مکانیکی دارد و سبب ترکیب مقدار مورد نیاز سوخت و هوا شود.
مشعل موجب اختلاط سریع و تولید شعله شده و در نهایت به صورت انتشار شعله نمایان میشود. میزان ترکیب هوا و سوخت در راندمان نهایی این محصول تاثیر زیادی دارد. مشعلها بر پایه هوا و سوخت و همینطور نوع پاشش طبقهبندی میشوند و در سبکهای پیش مخلوط و یا پخش مورد ارزیابی قرار میگیرد.
دستهبندی این محصول بر اساس میزان فشار نیز صورت میگیرد و در شرایط جوی و فشار بالا اغلب از 7 الی 70 کیلو پاسکال استفاده میشود و در فشارهای پایین نیز بین 1 الی 4 کیلو پاسکال استفاده میشود.
در این صفحه اطلاعات دقیقی در خصوص انواع مشعل بر اساس شکل ظاهری و نحوه عملکرد دیده میشود. همینطور ظرفیت و فشار این دستگاه نیز بررسی میشود. همینطور پارامترهای قیمتگذاری محصول مشخص شده و اطلاعات کاملی در زمینه خرید هوشمندانه آن داده میشود. دقت کنید که محصول مورد نظر در محیطهای موتورخانهای بسیار مورد توجه بوده و از نظر قیمت نیز شرایط خوبی دارند. با ما همراه باشید.
معرفی مشعل و طرز کار آن
مشعلها بر اساس سوخت مصرفی و میزان ظرفیت گرمایشی خود انتخاب میشوند. همینطور نوع مصرف مشعل موتورخانه نیز در طراحی آن تأثیرگذار است. این دستگاهها اغلب برای ایجاد حرارت و گرما از سیستمهایی مانند دیگ بخار و ظرفیت گرمایشی استفاده میکنند. همینطور دیگهای فولادی و چدنی نیز در این محصول به کار میروند. در دیگها ظرفیت مشعل بر اساس ظرفیت دیگ مشخص میشود و به طور کلی این دو قسمت باهم ارتباط مستقیمی دارند.
طرز کار مشعل گازی به این صورت است که سوخت از طریق نازل مخصوص وارد محفظه احتراق میشود. در این نقطه با استفاده از فندک جرقه ایجاد شده و حرارت مورد نظر به داخل کوره به صورت شعله هدایت میشود.
از اجزای مهم مشعل میتوان به شیر برقی، سوئیچ گیر، پرشر سوئیچ هوا و فن و الکتروموتور اشاره کرد. در طراحی مشعل گازی از سیستم جرقه زن، یون کنترل شعله و همینطور رله کنترل نیز استفاده میشود. انتخاب این دستگاه بر اساس ظرفیت و نوع سوخت آن است. همینطور قطعات مصرفی که در بخشهای مختلف این دستگاه استفاده میشود بر اساس برندهای مختلف خود قیمتگذاری میشود.
از این دستگاهها در موتورخانهها برای گرمایش آبگرم مصرفی و همینطور در دیگها برای ایجاد سیستم گرمایشی استفاده میشود. این محصول در کارخانهها برای دیگهای بخار و دیگ ذوب مواد استفاده میشود. از دیگر مصارف خانگی این محصول گرمایش محیطی با شعله مستقیم و همینطور در خشککنها است.
مشعل گازی
مشعل گازی به دو مدل بدون فن یا اتمسفریک و فن دار تقسیم میشود. اینطور که آمارها نشان میدهد کاربرد این دستگاه در مدل گازی فن دار وسیعتر است.
زمانی که درجه حرارت آب تنظیم شده بر روی ترموستات دیگ کم شود، ترموستات با توجه به فاز ورودی وارد رله دستگاه شده و فرمان روشن شدن مشعل موتورخانه داده میشود. در چنین شرایطی فن هوا به محفظه احتراق هدایت میشود.
در این دوره، زمانی در نظر گرفته میشود که به آن زمان پرچ گفته میشود و در این زمان گازهای اضافی داخل دیگ تخلیه شده و سبب انتقال بهتر سوخت میشود. دقت کنید که این زمان در رلههای مختلف باهم فرق دارد. وقتی که جریان برق به ترانسفورماتور جرقه رسید، سر الکترودها جرقه میزنند.
ولتاژ مورد نیاز برای ترانسفورماتورهای جرقهای بیش از 10 هزار ولت است. پس از طی شدن زمان مناسب، شرایط باز شدن شیر برقی گاز فراهم میشود و در محفظه احتراق شاهد ترکیب هوا و گاز مشتعل خواهیم بود. پس از مدتی جرقه زن در شرایط توقف قرار میگیرد. زمانی که درجه حرارت آب به حد مشخصی رسید (حدی که ترموستات اعلام کرده است) موتور فن خاموش میشود و از سوی دیگر راه ورود جریان گاز توسط شیر مغناطیسی بسته میشود.
تجهیزات ایمنی مشعل گازی
یکی از تجهیزات ایمنی جانبی بسیار مهم برای مشعل گازی، کنترلکننده فشار گاز ورودی است. در صورتی که شاهد کاهش فشار گاز باشیم، این کنترلکننده سبب میشود که شیر مغناطیسی گاز ورودی بسته شود.
مشعل موتورخانه گازی میبایست کنترلکننده فشار هوای ورودی نیز داشته باشد تا در صورتی که هوای کافی به این دستگاه نرسد شرایط برای مسدود کردن راه ورود گاز باز باشد.
از دیگر تجهیزات مهم برای ایمنی مشعل گازی میتوان به میله یونیزاسیون اشاره نمود. در مشعل گازی برای اینکه شعله آبی باشد نیاز است که کنترل توسط میله یونیزاسیون صورت گیرد. در صورتی که شعله خاموش باشد نیاز است که موتور خاموش شود و رله این دستگاه نیز در وضعیت ریست reset قرار گیرد.
مشعل گازوئیلی
مشعل گازوئیلی از بدنه آلیاژ محکم با وزن سبک ساخته میشود. اجزای مشعل گازوئیلی به نسبت مدلهای دیگر کمی باهم فرق دارد.
مشعل گازوئیلی دارای بخش الکتروموتور است. این بخش با بادزن و پمپ این دستگاه حرکت میکند. باد زنها هممحور با الکتروموتور هستند به طوری که هوای لازم برای مخلوط کردن سوخت توسط این مشعلها تأمین میشود. از سوی دیگر این دستگاه دارای دریچهای مخصوص تنظیم هوای ورودی است که کنترل لازم در این زمینه را دارد.
مشعل گازوئیلی از شعلهپخشکن استفاده میکند به طوری که وقتی هوایی داخل آن دمیده میشود حالت دورانی دستگاه آغاز شده و باعث مخلوط شدن سوخت و هوا میشود. مشعل گازوئیلی دارای ترانسفورماتور فشار قوی است به طوری که برای تولید جرقه با ولتاژ بیش از 12 هزار ولت مورد استفاده قرار میگیرد.
لولههای سوخت به کار رفته در مشعل موتورخانه گازوئیلی با انواع شیرهای الکترومغناطیسی برای انتقال سوخت به پمپ استفاده میشوند. پمپهای سوخت از نوع چرخ دنده ای هستند و شرایط دواری دارند به طوری که سوخت از منبع سوخت دمیده شده و با فشار به اندازه 20 اتمسفر به نازل میرسد. این کار از طریق لولههای ناقل صورت میگیرد.
مشعل گازوئیلی دارای نازل است. نازل سوخت اغلب به صورت مخلوط است که در انواع کامل، توخالی، تلفیقی و… دستهبندی میشود. در نازلها آنچه اهمیت زیادی دارد زاویه رأس مخلوط است که به آن زاویه پاشش نیز گفته میشود. در واقع هرچه طول دیگ بیشتر باشد زاویه نازل به میزان کوچکتر در نظر گرفته میشود به صورتی که شعله به جداره دیگ برخورد نکند و تمام طول دیگ را پوشش دهد.
اگر به بستهبندی مخروط دقت کنید مقدار سوخت و همینطور زاویه مورد نظر نوشته شده است. در صورتی سوخت مورد نظر برای این دستگاه انتخاب میشود که نازل مناسبی انتخاب شود.
مشعل گازوئیلی دارای بخشی به عنوان رله کنترل است. رله نقش مغز مشعل گازوئیلی را دارد و به طور کلی زمانبندی آغاز و پایان عملیات این دستگاه را شامل میشود. این بخش نیز دارای فرمان خاموش یا روشن است و این هشدار توسط دمای دیگ منتقل میشود. کیفیت احتراق سوخت نیز توسط فتوسل صادر میشود.
مشعل گازوئیلی دارای بخشی به نام فتوسل است. فتوسل در مشعل گازی نیز دیده میشود و هدف آن جلوگیری از انباشت سوخت در داخل کوره دیگ است به طوری که اگر چنین اتفاقی رخ دهد انفجار صورت خواهد گرفت.
چشم الکتریکی نام دیگری است که بر روی فتوسل گذاشته میشود. این قطعه در داخل محفظه در بدنه این دستگاه قرار دارد تا بتواند اتفاقات و فعل و انفعالات داخل دیگ و شعله را به خوبی مورد بازدید قرار دهد. خاصیت هدایتپذیری این قطعه زیاد است.
آشنایی بیشتر با مشعل موتورخانه
مشعل موتورخانه وسیلهای است که سبب گرمایش آب درون دیگ موتورخانه میشود. حال این آب میتواند برای گرمایش ساختمان استفاده شده یا برای گرمایش موارد مصرفی افراد، در هر صورت این وسیله یکی از کاربردیترین موارد مورد استفاده در زندگی شهری است.
در منازل مسکونی اغلب صدای موتورخانه مشکلساز است به این ترتیب نوع مشعل استفاده شده میبایست دمنده دار و یا بدون دمنده باشد. مدل هایی که که دمنده دار هستند راندمان بالایی دارند و به نسبت مدلهای دیگر از حرارت بالاتری نیز برخوردار هستند.
مشعلهای بدون دمنده در ساختمانهای کوچک مورد استفاده قرار میگیرند. این دستگاه در مدل بدون دمنده اغلب دارای ساختار معمولی تر است و از نظر قیمت نیز ارزانتر است. این دستگاه برای موتورخانه به صورت گازسوز طراحی شده است و از گاز طبیعی برای آن استفاده میشود. در این مشعلها از دبی سوخت گازی استفاده میشود و کنترل لازم توسط شیر برقی صورت میگیرد.
همینطور یک دمنده بر روی محور موتور وجود دارد که وظیفه تامین هوای لازم برای احتراق را به عهده میگیرد. کنترل دبی این هوا توسط دمپر هوا صورت میگیرد.
مشعل موتورخانه به این صورت کار میکند که جریان گاز از یک فیلتر عبور میکند و هنگام ترکیب با هوا، احتراق صورت میپذیرد. سنسورهای فشار تعبیه وجود دارد تا در صورتی که فشار هوای احتراق از حدی کمتر شده و یا دبی سوخت استاندارد مورد نظر نباشد، ارزیابی دقیق صورت بگیرد و توسط رله کنترلی عملیات خاموشی انجام شود. در صورتی که همه موارد گفته شده درست باشد، جرقه صورت گرفته و شعله در مسیر خروجی جریان قرار میگیرد و محترق میشود.
مشعل بدون دمنده گازسوز (اتمسفریک)
نام دیگر مشعل بدون دمنده، مشعل اتمسفریک است. طراحی این مشعلها به صورتی است که نیاز به دمیدن هوای اجباری توسط فن ندارند. از خوبیهای این سری از دستگاه کمصدا بودن آن است.
تامین اکسیژن لازم برای احتراق با مکش دودکش صورت میگیرد. در این دستگاه نیاز به دودکش مناسب است به طوری که مکش کافی برای ایجاد عملکرد صحیح در نظر گرفته میشود. در جریان کار مشعل بدون دمنده اکسیژن مورد نظر با گاز ترکیب میشود و در نهایت راندمان بالایی را فراهم میسازد به طوری که میزان صرفهجویی آن در مصرف سوخت بسیار زیاد است.
استاندارد بالای انرژی این دستگاه بسیار ارزشمند است. در این دستگاه از شیر کنترلکننده گاز برای کاهش مصرف سوخت استفاده میشود و جرقه زن اتوماتیک داشته و میتواند در شروع راهاندازی افزایش تدریجی شعله داشته باشد. از سوی دیگر این محصول دارای سیستم نظارت بر شعله است که اگر شعله پیلوت خاموش شود، جریان گاز قطع میشود. در چنین شرایطی مصرف برق بسیار کم بوده و هزینه سرویس و نگهداری نیز کاهش مییابد.
مزایا و معایب مشعل اتمسفریک
مشعل اتمسفریک کاملاً بیصدا است و اصطکاک کمتری دارد. این وسیله نیاز به سرویس دورهای ندارد. میزان ایمنی این وسیله به نسبت مشعلهای فن دار کمتر است. میزان مصرف برق این وسیله نیز کمتر است.
موتورخانههایی که از مدل اتمسفریک استفاده میکنند نیاز به فضای خوب دارند تا هوای عبوری به طور دقیق فراهم شود. از سوی دیگر امروزه عرضه این نوع مشعلها در بازار کمتر است و لوازم یدکی آن کمیاب یا گران است. تنوع ظرفیت این مشعلها به نسبت مدلهای فن دار کمتر است.
مزایا و معایب مشعل فن دار
مشعل فن دار در تنوع بیشتری عرضه میشود و ظرفیت بیشتری نیز برای آن در نظر گرفته شده است. مشعل موتورخانه فن دار گاز کمتری مصرف میکند و در آن از پرشر هوا استفاده شده و از ایمنی بالاتری برخوردار است. قطعات و لوازم یدکی فراوانی از این مشعل در بازار وجود دارد. در این نوع از الکتروموتور برای ایجاد شرایط دمنده استفاده میشود و شرایط برای نصب آن در اغلب موتورخانهها فراهم شده است.
معایب مشعل فن دار صدای آزار دهنده آن است. این محصول مصرف برق بالایی دارد. مشعل فن دار به نسبت مشعلهای بیصدا گرانتر است و نیاز به سرویس دورهای دارد. از سوی دیگر این دستگاه از نظر اصطکاک نیز بالاتر است.
مشعل مازوت سوز
مشعل موتورخانه مازوت سوز که نام دیگر آن نفت سیاه یا نفت کوره است در لیست ارزانترین مشتقات نفت قرار دارد. قیمت پایینی دارد به طوری که در لیست به صرفه ترین حامل انرژی برای کورهها و بویلرها قرار میگیرد. بر اساس قوانین مشخص موجود این مدل در شهرها و مصارف خانگی استفاده نمیشود و برای مصرف صنعتی مناسب است.
در مشعل مازوت سوز فرآیند پودر کردن سوخت توسط نازل صورت میگیرد. نازل میبایست قطرات را با الگوی خاصی ایجاد سازد. جریان سوخت پودر بر اساس زاویه خاص از نازل خارج میشود و قطرات سوخت در مسیری یکنواخت توزیع میشوند.
الگوی به کار گرفته شده در این دستگاه به صورت مخروطی است. فرایند پودر سازی نیز به انرژی استانداردی نیاز دارد. انرژی مورد نظر در ابتدا از طریق پمپ سوخت این دستگاه صورت گرفته و در نهایت به سرعت تبدیل میشود.
در صورتی که این نوع انتخاب شود با توجه به شرایط انجماد مازوت در هوای سرد نیاز است که نصب پیش گرمکن هم صورت گیرد.
مکانیزم مشعل سوخت مایع
مشعل موتورخانه سوخت مایع با استفاده از فشار پمپ گازوئیل یا مازوت و بر اساس ظرفیت آن است که تبدیل به پودر میشود. در این جریان احتراق به خوبی صورت میگیرد. سوخت مایع در وضعیت پودر شده با استفاده از نازلها با هوا ترکیب میشود. گاه یک نازل نیز کفایت میکند.
سوخت و هوای آماده با جرقه تولید میشود و توسط ترانس جرقه زن در وضعیت محترق قرار میگیرد. محصولات احتراق میبایست از محفظه احتراق خارج شود و این کار پس از تبادل حرارت صورت میگیرد.
مشعلهای سوخت مایع همگی نیاز به “اتمایزه کردن” سوخت دارند و همینطور میبایست ترکیب سوخت با هوای احتراق نیز صورت گیرد. در واقع چون بیشتر سوختها در حالت مایع محترق نمیشود نیاز به “اتمایزه کردن” سوخت است و این موضوع به دلیل پایین بودن عدد اکتان صورت میگیرد.
در مشعلهای پرشر جت مایع سوز، پاشش سوخت توسط نازل صورت میگیرد. نازلها انواع مختلفی دارند و بر اساس دبی سوخت و زاویه پاشش دستهبندی میشود. برای اینکه سوخت تحت فشار به داخل نازل پمپ شود از پمپ گازوئیل استفاده میشود. سوخت به صورت یک لایه نازک با سرعت زیاد حرکت میکند. نازلها اغلب به صورت پاششی بوده و از سه الگو در آن استفاده شده است.
انتخاب نازل بر اساس زاویه پخش و الگوی آن صورت میگیرد. زاویه پاشش سوخت اغلب بین 30 الی 90 درجه بوده و به 6 صورت دستهبندی میشود.
نیاز است که نسبت سوخت و هوا به طور دقیق تنظیم شود به این ترتیب احتراق کامل سوخت فراهم میشود. هرچه این میزان بیشتر باشد راندمان بیشتری نیز فراهم میشود و سوخت کمتری مورد نیاز است.
هوای مورد نظر برای احتراق در مشعلهای کوچک توسط دمپر دستی انجام میشود. در صورتی که دستگاه بزرگ باشد این تنظیم توسط دمپر اتوماتیک هوا تأمین میشود. دقت کنید که برای دیگهای بزرگ با توجه به شرایط دمایی و رطوبت هر فصل نیاز است که دمپر هوا مجدداً تنظیم شود. دستگاههای مدرن اغلب دارای یک سیستم کنترل هوشمند PLC هستند و به صورت اتوماتیک تنظیم میشوند. این تنظیم در تمام طول شبانهروز صورت میگیرد.
مشعل دوگانهسوز و سهگانه سوز
مشعلی که بیش از یک نوع سوخت دارد و عملکرد آن بهواسطه بیش از یک نوع سوخت باشد به آن مدل دوگانهسوز و گاه سهگانه سوز گفته میشود. مدلهای دوگانهسوز اغلب دارای سوختهای گاز و گازوئیلی هستند. این مشعلها میتوانند با سوخت مازوت نیز کار کنند و در مدلهای سهگانه سوز مورد ارزیابی قرار میگیرند.
مشعلهای سهگانه سوز مانند مدل مازوت سوز دارای فضای پیش گرمکن مازوت هستند و هر سه نوع سوخت گاز و گازوئیل و مازوت را در نظر میگیرند.
قیمت انواع مشعل موتورخانه
عوامل مختلفی در قیمت انواع مشعل موتورخانه تأثیر میگذارند. به این ترتیب بسیار مهم است که در خرید این محصول دقت ویژهای صورت گیرد. این دستگاه در لیست تجهیزاتی قرار دارد که بر اساس اختلاط سوخت و هوا و همینطور شعلهور سازی کار میکند و انرژی سوخت فسیلی را به انرژی گرمایی تبدیل میکند.
انرژی تولید شده مشعل در محفظه احتراق قرار دارد و دو روش جابجایی و تشعشع فراهم میشود و انتقال در سیستم حرارت مرکزی ساختمان صورت میگیرد. این دستگاه انواع مختلفی دارند که هر یک از نظر قیمت با مدل دیگر فرق دارد. مشعلها از نظر انواع دیگر به هیترها و پکیجهای گرمایشی دستهبندی میشود.
به طور کلی مشعلها قلب هر سیستم گرمایشی محسوب میشوند. این دستگاهها دارای پاشش سوخت به صورت گاز و گازوئیل و مازوت هستند و اختلاط با هوا و همینطور عبور مخلوط سوخت را شامل میشود. حرارت مورد نیاز در داخل محفظه احتراق دیگ صورت میگیرد.
همه موارد گفته شده در قیمت نهایی این دستگاه تأثیر میگذارد. از سوی دیگر قیمت محصول بر اساس تعداد کنترلکننده به کار رفته، ترموستات و فتوسل بررسی میشود. مقدار و زمان در هر کدام دارای قیمت مخصوص به خود است.
دقت کنید که یکی از موارد مهم در تعیین قیمت دستگاه بررسی ظرفیت آن است. با توجه به اینکه راندمان احتراق سوخت در این دستگاه کامل نیست، نیاز است که تلفات حرارتی در نظر گرفته شود. به این ترتیب دستگاه به درستی انتخاب میشود. ظرفیت دستگاه انتخابی میبایست 20 درصد بیشتر از ظرفیت دیگ باشد.
در قیمت نهایی این محصول مسائلی مانند افزایش ارتفاع و غلظت هوا نیز در نظر گرفته میشود. این دستگاه اغلب از نظر ارزش حرارتی قیمتگذاری میشود. قطر لوله شعله پوش نیز میتواند در قیمت نهایی تاثیر بگذارد. قیمت مشعل موتورخانه نیز بر همین اساس مشخص میشود.
راهنمای خرید مشعل موتورخانه
در خرید این محصول باید مقدار دبی گازوئیل بررسی شود. مشخص است که عدد گالن تعیین شده بر روی نازل از موارد پر اهمیت محسوب میشود. زاویه پاشش گازوئیل بسیار پر اهمیت است. این رقم نیز روی نازل قید شده است.
از سوی دیگر شکل پاشش گازوئیل مهم است که میتواند بر اساس حروف S ،H و یا هر مدل دیگری که بر روی نازل تعیین شده است بررسی شود.
نیاز است اطلاعات مربوط به بویلر و کاربرد آن مشخص شود. ظرفیت و راندمان بویلر نیز میبایست مشخص باشد. از سوی دیگر فشار برگشت کوره بررسی میشود و سوخت مورد استفاده و فشار ورودی سوخت به این دستگاه نیز بررسی میشود.
عملکرد پایدار و مناسب این دستگاه در محدوده پارامترهای طراحی بررسی میشود. مشخص است که این دستگاه میبایست آلودگی کمتری داشته باشد و از نظر سر و صدا نیز در وضعیت خوبی قرار گیرد. طول عمر این دستگاه میبایست زیاد در نظر گرفته شود. ایمنی بالا در خصوص خرید این دستگاه بسیار مهم است.
محاسبه ظرفیت مشعل بر اساس فرمول زیر است:
ظرفیت گرمایی مشعل، ظرفیت گرمایی بویلر و راندمان که طبق این سه پارامتر محاسبه میشود:
ظرفیت گرمایی مشعل حاصل تقسیم ظرفیت گرمایی بویلر به راندمان است. مدلهای گازی بر اساس کیلووات و کیلوکالری و یا بی تو یو دستهبندی میشوند.
سفارش خرید مشعل موتورخانه
دقت کنید که در زمان خرید اینترنتی مشعل نیاز است که از قیمت به روز آن اطلاع داشته باشید. بهتر است که تضمین دقیقی در خصوص محصول انتخاب شده فراهم شود. مشخص است که تجهیزات دمایی برای این دستگاه مهم است و نیاز است که این موارد بررسی شود.
از سوی دیگر برخی از این دستگاهها دارای گارانتی هستند. گارانتی مورد نیاز برای این دستگاه خود سهم مشخصی از قیمتگذاریها را شامل میشود. مدلهایی که اغلب از نظر قیمتگذاری شرایط گرانی دارند بسیار هوشمند طراحی شدهاند. قیمت مشعل گازوئیلی به طور کلی میتواند در وضعیت بهینهای مورد بررسی قرار بگیرد.
امیدواریم این مطلب به شما دید گسترده و همهجانبهای درباره انواع مشعل و قیمتهای آن داده باشد. در صورتی که احتیاج به خرید و نصب مشعل داشته باشید میتوانید از مشاوره متخصصان ما استفاده کنید.
خیلی خیلی ممنونم . عالی بود مطلب تون .
خیلی کامل و جامع .ممنون
ارادت قربان.
سلام و احترام
واقعا بابت ارائه این مطلب مفید ازتون سپاسگزارم.
ارادت قربان. خوشجالم که راضی بودید.