مخزن استیل

مخزن استیل یکی از مخازن فلزی مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی میباشد که جهت ساخت بدنه آن از جنس ورق‌های استیل 316 و 304 استفاده می‌شود. قیمت آن بر اساس نوع کاربرد، تعداد جداره و تجهیزاتی همچون همزن، مبدل حراراتی و… تعیین می‌گردد. این مخازن برای نگهداری شیر، فراورده‌های دارویی و لبنی، سیالات شیمیایی، مواد خوراکی و… کاربرد دارد و بسته به تجهیزات، گرید استیل و کیفیت جوشهایی که در تولید آن استفاده می‌شود دارای تنوع قیمت در ظرفیتهای مشابه می‌باشد.

از لحاظ تعداد جداره این مخازن به انواع تک، دو و سه جداره (پروسس تانک) و از لحاظ نوع کاربرد به مخازن ذخیره، حمل و مخازن فرآیندی تقسیم بندی می شوند. از لحاظ شکل ظاهری به انواع استوانه، مکعبی، مخروطی، عمودی، افقی، کروی و هرمی تقسیم بندی می شود.

از لحاظ نوع ورق بکار رفته در ساخت؛ این مخازن به مدل‌های مخزن استیل 304، 316، 316L و از لحاظ موادی که درون این مخزن‌ها نگهداری می‌شود به انواع مخزن استیل صنایع شیری، نگهداری عرقیات گیاهی، سیلوهای غلات، مخازن صنایع غذایی و مخازن ذخیره و حمل مواد شیمیایی تقسیم بندی می‌شوند.

مخزن استیل چیست؟

یکی از انواع مخازن فلزی است که با استفاده از ورق استیل با گریدهای 304 و 316 بصورت تک، 2 و 3 جداره تولید می‌شود. آنها در برابر دمای بالا، خوردگی و مواد شیمیایی بسیار مقاوم و اصلی‌ترین کاربردشان در صنایع شیر، لبنیات و حمل مواد شیمیایی می‌باشد.

انواع مخزن استیل عبارتند از: تانکرهای استیل تک، دو و سه جداره، مخازن مخصوص حمل تک و دوجداره، انواع مخازن راکتور و میکسرهای استیل، مخازن استیل 304، 316 (تفاوت آنها در 3% مولیبدن و 6% نیکل اضافه در گرید 316 میباشد.) و یا 309.

مهمترین ظرفیتهای این مخازن به شرح زیر است:

  • مخازن 500 تا 10 هزار لیتری
  • مخازن 11000 تا 40000 لیتری
  • و ظرفیتهای 40000 تا 150000 لیتری

گرید ورق مخازن استیل بر میزان شیمیایی یا میزان بهداشتی بودن موادی که درون آنها نگهداری یا پروسس می شود انتخاب خواهد شد؛ هر مقدار محیط بهداشتی تری نیاز باشد یا سیال خورنده تری درون آنها ریخته شود ضرورت ایجاب می نماید به سمت گریدهای با کروم بیشتر حرکت نمائیم. همچنین ضخامت آنها بر اساس دانسیته مواد، شکل هندسی و نوع کاربری تعیین می شود.

انواع مخزن استیل

مزایای مخزن استیل

مخزن‌های استیل به عنوان ظروفی برای ذخیره‌سازی مایعات یا گازها از جمله مواد سمی، حامل‌های شیمیایی، نفت، آب و عرقیات گیاهی، گازهای گوناگون و غیره استفاده می‌شوند. مهمترین مزایای مخازن استیل عبارتند از:

  • مقاومت به زنگ زدگی و خوردگی
  • استفاده بعنوان مخازن تحت فشار
  • بر خلاف سیار مخازن پلیمری تحمل دماهای بسیار بالا را دارد.
  • بدلیل فرم پذیری زیاد، قابل ساخت به انواع شکل‌ها و ظرفیت‌هاست.
  • نسبت به تغییرات شیمیایی در محیط‌های مختلف مقاوم و در بسیاری از شرایط نسبت به اکسیداسیون و خوردگی کمترین حساسیت را دارند.
  • در صورت لزوم این مخازن قابلیت تعمیر و بازسازی دارند که این امر می‌تواند عمر مفید آنها را افزایش دهد.
  • این مخازن از مایعات درون خود نسبت به تغییرات دما، فشار، رطوبت و شرایط محیطی محافظت دقیقی انجام داده و خواص شیمیایی و فیزیکی سیال بدون تغییر باقی می‌ماند.
  • به‌ راحتی تمیز می‌شوند و به نظم محیطی که مورد استفاده قرار می گیرند کمک میکنند.
  • مخازن استیل در برابر موادی که ممکن است به سلامت مخازن و محیط اطراف آنها آسیب برسانند یا خود دچار تغییر در خواص شیمیایی و ایجاد بو یا رنگ شوند، مقاومت فوق العاده ای دارد.
مزایای مخزن استیل

مخزن استیل تک جداره

پرکاربردترین نوع مخازن استیل هستند و همانطور که از نامشان پیداست بصورت تک لایه در ظرفیتهای مختلف تولید می شوند. وجود تجهیزاتی همچون میکسر، میزان فشار درون مخزن، تعداد و ارتفاع پایه ها، خوابیده یا ایستاده بودن، نوع سیالی که قرار است درون مخزن نگهداری یا حمل شود، قطر و ارتفاع یا طول مخزن، نوع کاربری، نصب یا عدم نصب نردبان بیرون و درون مخزن، تعداد و اندازه اتصالات و دریچه های بازدید مورادی هستند که بصورت مستقیم بر ضخامت ورق بدنه، عدسی ها و مقاومت پایه ها و نهایتا قیمت مخازن استیل تکجداره تاثیر دارند.

ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت مخزن استیل تکجداره بر اساس میزان نیروهای وارده از طریق سیال که خود پارامتری وابسته به چگالی مواد قابل ذخیره می باشد محاسبه می شود. مهمترین کاربرد این مخازن ذخیره سازی مواد دارویی، لبنیاتی و مواد شیمیایی با درجه اسیدیته پایین می باشد.

مخزن استیل افقی

مخزن استیل دو جداره

با ساختار دو لایه با فاصله از هم (دو جداره) ساخته می شوند و برخلاف مخزن پلی اتیلن یا مشابه آن که دو جداره بودن بدنه به مقاومت مخزن مرتبط است، در مخزن استیل دوجداره بودن بدنه ارتباطی با فشار کاری و مقاومت بدنه و… ندارد. بلکه علت اضافه شدن جداره دوم صرفا به قصد انجام عملیاتی خاص خواهد بود. این مخازن برای ساختن راکتورهای میکسردار که قرار است فرآیند خاصی درون آنها انجام شود استفاده می شوند.

هدف از نصب جداره دوم جلوگیری از هدر رفت حرارتی بوده و استفاده از پشم شیشه، پشم سنگ و سایر عایقهای حرارتی در بین جداره‌ها مرسوم است. همچنین از مخزن استیل دوجداره بعضا بعنوان مبدل حرارتی استفاده می شود به این صورت که سیال داغ یا خنک بین دوجداره میچرخد و آب مخزن داخل را بواسطه جریان همرفتی سرد یا گرم می کند.

جداره بیرونی مخزن استیل دوجداره همواره از گرید 304 و داخلی در 90% موارد 316 یا 316L می باشد. ورق جداره خارجی به عنوان روکش بوده که نیازی به طراحی نداشته و در عموم کارها ضخامت آن 1 میلیمتر لیکن ضخامت جداره داخلی در ارتباط مستقیم با فشار کاری، وزن سیال بوده و از 2 میلیمتر به بالا مدنظر قرار می گیرد. مخزن‌های استیل دو جداره 10.000 لیتری در صنایع بسیاری همچون صنایع لبنی، داروسازی، مواد شیمیایی و صنایع غذایی کاربرد دارند.

مخزن استیل دوجداره

مخزن استیل سه جداره (پروسس تانک)

پیچیده ترین مدل مخازن استیل ساخته شده از سه جداره متفاوت از گریدهای استیل 304 و 316 هستند که بسته به طراحی و نیاز پروژه از ظرفیت 500 تا بالای 10.000 لیتر قابل تولید می باشد. به علت استفاده از تجهیزات اضافی و و لوازم مصرفی در پروسس تانک‌ها در ظرفیت مشابه این محصول نسبت به مخازن تک و دوجداره قیمت بالاتری خواهد داشت.

مخزن استیل سه جداره در مواردی کاربرد دارد که تغییر در خواص فرآورده و سیال درون مخزن مد نظر باشد. مهمترین کاربرد آنها عبارت است از:

  • تبادل حرارتی
  • مخلوط سازی
  • فرآوری محصول

عمده‌ترین محل کاربرد آنها در صنایع لبنی با هدف تغییر ماهیت شیر از طریق فرآوری و تولید محصولات لبنی دیگر همچون تولید کره یا خامه از شیر خام می‌باشد. مخزن بلورسازی، خامه زنی، مخازن استارتر، مخازن فرآوری کشت (جهت تولید ماست و…) از جمله مهمترین انواع مخزن استیل سه جداره می‌باشند.

مخازن استیل سه جداره (پروسس تانک)

تجهیزات مورد استفاده در ساخت مخازن استیل سه جداره عبارتند از:

  • شیر نمونه برداری محصول
  • سیستم دیجیتال انتقال دما
  • ژاکت تخم مرغی
  • PH متر
  • گیج دما و فشار
  • درب منهول
  • حجم سنج
  • سایدگلاس
  • لودسل
  • عایق حرارتی
  • همزن
  • CIP (شسشتو در محل)
  • شیر اطمینان

مخزن استیل ضد اسید

آنها در صنایع مختلفی همچون صنایع داروسازی، غذایی، نظامی، شیمیایی و بسیاری تولیدکنندگان دیگر که سر و کار آنها با اسیدها و مواد خورنده می‌باشد کاربرد دارد. برای ساخت مخزن اسید متریال زیادی میتوان استفاده نمود که استیل 304 و 316 بهترین آنها می باشد.

اصلی‌ترین مشخصه مخزن استیل ضد اسید، خاصیت ضد اکسیداسیون و ضد خورندگی آن است اما مقدار مقاومت آن در برابر خورندگی ناشی از اسید و کلیه مواد شیمیایی در گریدهای مختلف این محصول متفاوت می‌باشد.

مخزن استیل ضد اسید

مخزن استیل 316 مقادیر بالای مولبیدن در ترکیب آلیاژ خود دارد که مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی حاصل از اسیدها و مواد قلیایی به ارمغان می آورد.

درون مخزن ضد اسید از جنس استیل امکان نصب تجهیزات و ملحقات بسیاری همچون میکسر، کویل یا المنت وجود دارد که در سایر تانکرها بخصوص مخازن پلاستیکی این امر میسر نیست. در حقیقت سازه این نوع مخزن دارای تحمل نیروهای وارده از طرف تجهیزات مورد نیاز می‌باشد ولی مخازن پلی اتیلنی و پلی پروپیلن این مقاومت را ندارند.

مخزن استیل ایزوله

مخزن استیل ایزوله به سبب داشتن مقاومت بالا در برابر آتش، اشعه ماوراء بنفش، خورندگی و زنگ زدگی در کاربری نگهداری محصولات با هدف حفظ و ثبات دما مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله صنایعی که از این مخزن‌ها استفاده می‌کنند میتوان به صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، شیمیایی، نفت و گاز، نگهداری شیر و گلاب و آب و آبلیمو، سرکه، روغن، کنسانتره، رب، گلوکز و… اشاره نمود. این مدل از نوع مخزن دوجداره استیل می‌باشد که از پشم شیشه و یا سنگ و یا ژاکت بخار، آب سرد، روغن داغ در جداره داخلی استفاده می‌شود.

مخزن استیل ایزوله

تانکر استیل حمل

مخزن‌های استیلی هستند که برای حمل انواع محصولات غذایی، شیمیایی و بهداشتی، پودرهایی مانند سیمان فله و آرد‌های صنایع غذایی، آب آشامیدنی، روغن‌های خوراکی، شیر خام، اسید و مشتقات نفتی استفاده می‌شوند. تانکرهای حمل استیل به صورت تک جداره از ظرفیت 500 تا 25000 لیتر و هم بصورت دو جداره از 1000 تا 30.000 لیتر ساخته میشوند. ضخامت و نوع ورق فولادی مورد نیاز برای ساخت تانکر حمل استیل با توجه به ظرفیت، ابعاد و کاربری آن تعیین می‌شود.

مدل پرکاربرد آنها، تانکرهای حمل شیر و یا آب پنیر از دامداری ها تا کارخانه است که بمنظور جلوگیری از کاهش کیفیت شیر از مبدا تا مقصد استفاده میشوند. آنها احتمال رشد میکروب سرما دوست را به حداقل رسانده و مانع از فعالیت میکروبها و تغییر کیفیت شیر میگردند. این مخازن در سایزهای مختلف و استاندارد که بتوان به راحتی توسط نیسان، خاور و یا کامیون حمل گردند قابل تولید می‌باشند. بسته به فاصله مبدا تا مقصد و نیاز کارخانه لبنی میتوان مخازن استیل حمل شیر را بصوت تک جداره یا دو جداره طراحی و تولید نمود.

مخزن استیل ایزوتانک

در گروه و ساختار مخازن استیل دوجداره قرار دارند و بمنظور انتقال و ارسال گاز و مایعات مختلف اعم از محصولات آرایشی – بهداشتی، گلوکز، گلیسیرین و… استفاده می‌شود. مشخصات فنی آنها عبارتند از:

  1. در گروه مخازن استیل افقی بوده و جنس جداره داخلی استیل 316 یا 304 می‌باشد.
  2. جنس جداره بیرونی حتما 304 میباشد.
  3. نوع عدسی 500R بوده و بر روی پایه نصب می‌گردد.
  4. ژاکت حرارتی جداره و عدسی‌ها و نصب کویل بین دو جداره طبق سفارش و درخواست مشتری خواهد بود.
  5. ضخامت عدسی جداره داخلی مخزن استیل ایزوتانک 4 میلیمتر و عدسی جداره خارجی 2 میلیمتر می‌باشد.
  6. دارای منهول، هواکش، ایزولاسیون، سیستم نمایش دما، سیستم نمایش و کنترل سطح، ورودی ضد کف، خروجی مناسب، سیستم سرریز، نردبان با حفاظ و گارد بالا می باشد.
  7. نوع اتصالات SMS ،Flange ،Clamp

مخزن استیل میکسردار

مخزن میکسر استیل از یک مخزن تک، دو یا سه جداره به همراه یک شافت، الکتروگیربکس و پروانه استیل ساخته شده و در صنایع ساخت مواد شوینده و بهداشتی، مواد دارویی، شیمیایی و صنایع غذایی به وفور استفاده میشود.

میکسر استیل نیز مانند سایر مخازن استیل دارای گریدهای 304 و 316 می باشد که بسته به نوع موادی که در داخل آن ترکیب می شوند آلیاژ مخزن، و سرعت الکتروگیربکس، جنس شافت و پروانه تغییر خواهد کرد. مثلا برای تولید مواد شوینده و آرایشی بهداشتی گرید 316 و برای تولید مواد غذایی معمولا از گرید 304 استفاده می شود.

قیمت مخزن استیل

مخزن استیل 304

رایج ترین نوع مخازن استیل هستند که در ساخت آنها از فولاد ضدزنگ گرید 304 استفاده و بصورت تک، دو و سه جداره ساخته میشوند. میزان کروم مخزن استیل 304 حداکثر 20% و نیکل حداکثر 10.5% است، خاصیت مغناطیسی ندارد و به راحتی قابلیت شکل پذیری به اشکال مختلف را دارد. این مخازن از ظرفیت 200 تا 150.000 لیتر در کارخانه بصورت پیش ساخته و در تا ظرفیت 3000 لیتر بصورت مونتاژ در محل قابل تولید هستنند.

بیشترین کاربرد آنها در نگهداری آب، صنایع تولید عرقیات گیاهی، کارخانه‌های تولید آب میوه و حمل مواد غذایی پودری و… میباشد. ضخامت ورق بدنه مخزن استیل 304 میتواند بین 2 میلیمتر در مخازن 200 لیتری تا 10 میلیمتر در مخازن 100 مترمکعبی تغییر کند.

برای جوشکاری مخزن استیل 304 ار روش همجوشی استفاده میشود و مقاومت به خوردگی عالی در اغلب محیط‌ها را دارد. یکی از معایب مخزن استیل 304 این است که نمی‌توان از آن در محیط‌های شور مانند سواحل استفاده کرد. جداره بیرون مخازن دو و سه جداره استیل در 95% موارد گرید 304 می باشد.

مخزن استیل 316

این نوع مخازن با توجه به استحکام و مقاومت بالا در برابر خوردگی، گزینه مناسبی برای بسیاری از صنایع به خصوص صنعت فرآوری مواد غذایی، صنایع پزشکی و صنایع دارویی هستند. آنها به سرعت قابل ضدعفونی بوده و بهیچ عنوان تغییری در ماهیت موادی که درون آنها نگهداری مشود ایجاد نخواهد گردید.

مخزن استیل 316 به کاربر اجازه میدهد بدون خطر آلودگی آب یا تغییر شکل مواد ذخیره شده از ان استفاده نماید. استفاده کنند. در ظاهر و خواص فیزیکی و شیمیایی، مخازن استیل 304 و 316 تقریباً یکسان به نظر می‌رسند اما در مقدار خوردگی در مقابل مواد شیمیایی این دو بسیار متفاوت هستند.

مخازن آب استنلس استیل 316 علاوه بر مقاومت بالا در برابر آبهای شور دریا، در برابر کلریدها، یدیدها، اسید سولفوریک، اسیدهای چرب مقاوم است. مولیبدن باعث افزایش مقاومت شیمیایی مخزن استیل 316 در مجاورت با مواد شیمیایی  اسیدی و قلیایی می‌شود.

مخزن استیل 316L

به تانکرهای استیل 316 کم کربن مخزن استیل 316L گفته میشود (حرف L مخفف کلمه LOW می باشد). مزیت اصلی آن کاهش رسوب کاربید و جوشکاری‌ها بوده و برای اطمینان از حداکثر مقاومت در برابر خوردگی از این مخزن استفاده می شود. در ساخت مخازن پروسس لبنیاتی که ضروری است بهنگام جوشکاری از بیرون بدون ایجاد سوختگی از داخل مخزن نیز جوشکاری کامل انجام شود از مخزن استیل 316L استفاده میشود. این مخازن بهنگام جوشکاری هیچگونه زائده ای نداشته و امکان رشد باکتری درون مخزن وجود نخواهد داشت.

مخزن استیل 309

به مخازنی که در ساخت بدنه آنها از استیل نسوز (309E و 309S) استفاده شده باشد مخزن استیل 309 گفته می شود.  مخازن استیل 309 در برابر دما به دلیل داشتن کروم بالا و مقدار نیکل کم بسیار مقاوم و می تواند در محیط حاوی گوگرد، محلولهای سولفیت، اسیدهای نیتریک، سولفوریک، استیک و لاکتیک در برابر اکسیداسیون تا دمای 1000 درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار گیرد. مخزن استیل 309E نسبت به 309S کروم کمتر و نیتروژن و کرین بیشتری دارد اما حدودا 1.75% سیلیکون در ساخت آن استفاده شده است.

سازنده مخزن استیل

کارگاهی است که تسلط کافی به تمامی مراحل طراحی، انتخاب بهینه ترین گرید استیل و ضخامت ورق، برش و خمکاری آنها، جوشکاری آرگون مطابق استانداردهای مربوطه را داشته و بتواند بهینه ترین قیمت را به خریدار مخزن استیل ارائه نماید. آنچه شرکت‌های سازنده مخزن استیل درجه یک را از سایر سازنده‌ها جدا میکند اول وجود واحد فنی قوی جهت طراحی سه بعدی و آنالیز مخازن قبل از ساخت می‌باشد و در ادامه وجود پرسنل آموزش دیده در زمینه جوشکاری آرگون و نهایتا استقرار تیم بازرسی و وجود آزمایشگاه.

سازنده مخزن استیل جهت طراحی و ساخت این مخازن باید پارامترهای زیر را مد نظر قرار دهد:

  • فشار و دمای کاری و طراحی
  • نوع مواد و میزان اسیدی یا قلیایی بودن آنها
  • محل نصب و شکل ظاهری مخزن استیل
  • نوع کاربرد
  • شرایط جوی اتمسفری داخل و اطراف مخزن.
  • حجم مواد داخل مخزن
  • نیاز یا عدم نیاز به هم زدن سیال
  • نصب یا عدم نصب سایت گلس
  • ارتفاع پایه‌ها
  • تعداد و سایز ورودی و خروجی ها
  • تعداد و قر دریچه بازدید (هندهول یا منهول)
  • وجود یا عدم نیاز به نردبان
استاندارد طراحی مخازن استیل

بنابراین برای طراحی و ساخت مخزن استیل گروهی از استانداردها وجود دارد که به چند مورد آن اشاره خواهیم کرد.

  • فشار محیطی از بالای مخازن فولادی IPS-E-ME-100-92
  • مخزنهای بزرگ با فشار کاری کم IPS-E-ME-110-92
  • مخزن ذخیره سوخت IPS-E-ME-120-92
  • مخازن با فشار بالا (ال پی جی) IPS-E-ME-130-92

مهارتهای مورد نیاز در ساخت مخزن استیل به شرح زیر می باشند:

  • در طراحی مخازن استیل یکی از اصلی‌ترین موارد در ساخت مخزن استیل، تصمیم در مورد گرید مورد استفاده برای ساخت جداره‌های مختلف آنها می‌باشد؛ این وظیفه به عهده مهندس مواد و متالوژی است.

مناسب‌ترین گزینه برای انتخاب جنس اجزای مخزن استفاده از استاندارد ASTM است.

  • در طراحی مخازن استیل باید تمامی تنشهای لود، فرآوری و تخلیه‌های زیاد کد نظر قرار گیرد؛ این وظیفه به عهده مهندس مکانیک جامدات می باشد.
  • در ساخت مخزن استیل پس از طراحی، مهمترین نکته نوع جوشکاری و روشهای آن است. برای شروع جوشکاری باید مشخصات روش جوشکاری (WPS) نوشته شده و مولفه‌های تاثیر گذار در جوشکاری مشخص شود تا بصورت صحیح و با رعایت اصول استاندارد انجام گیرد. برای نوشتن WPS میتوان از استانداردهای ASME IX و ASME II استفاده نمود این استاندارد مربوط به مهندسان مکانیک آمریکا است. فرآیندهای جوشکاری مانند SMAW , GTAW , SAW , GMAW و… که البته ممکن است در ساخت یک مخزن استیل از یک یا چند روش بصورت تلفیقی استفاده شود.
تانکر استیل ضد اسید

مراحل ساخت مخزن استیل

بعد از طراحی کامل و مشخص شدن گرید و ضخامت ورق استیل مورد نیاز، ورق که بر مبنای دیتا شیت به تائید کارفرما رسیده توسط دستگاه براکت و گیوتین برش خورده و وارد دستگاه نورد می‌گردد (البته در مخزن استیل گرد یا استوانه).

استاندارد بودن دستگاه نورد از مهمترین قسمت در خط تولید مخزن استیل می‌باشد که درست عمل ننماید ضخامتهای مختلف در سطح بدنه و جداره‌ها آسیبهای جبران ناپذیری برای کارفرمایان به همراه خواهد داشت.

بعد از نورد و ساخت بدنه، برش عدسی‌ها، آماده نمودن درب منهول و… نوبت به مونتاژ و جوشکاری میرسد. در مونتاژ مخازن ذخیره و پروسس تانک های استیل 304 و 316 از جوش آرگون با دستگاه تیگ استفاده می‌گردد زیرا گاز آرگون حوضچه جوش را ایزوله و جوشی یکپارچه و بدون عیب انجام میدهد. این نوع جوش مناسب مخازن استیل ویژه صنایع حساس می‌باشد.

سازنده مخزن استیل

بعد از مونتاژ و جوشکاری، مخزن استیل بطور دقیق پولیش می‌شود و چیزی حدود 400 الی 600 میکرون از سطح ورق برداشته می‌شود و نوبت به انجام تستهای پنوماتیک و هیدرواستاتیک میرشد. بعضی از خریداران تستهای خاصی را از ما درخواست می‌نمایند که این بخش نیز قطعا هزینه مازاد خواهد داشت.

قیمت مخزن استیل

مخازن استیل با گریدهای 304 و 316 دارای یک شناسنامه شامل ویژگیها و مشخصات فنی اعم از حجم، ابعاد، محل نصب، گرید ورق، استانداردهای طراحی و ساخت، نوع جوشکاری، تعداد و نوع تجهیزات جانبی نصب شده روی آنها می‌باشند که مجموعه این عوامل قیمت مخزن استیل را مشخص می نماید.

خرید مخزن استیل

از آنجایی که قیمت مخزن استیل نسبت به نمونه‌های مشابه فلزی و پلاستیکی بالاتر است، هر کارفرمایی قادر به تامین آن نمی‌باشد مخصوصا اگر مشتری به دنبال خرید گرید 316L باشد. به طور کلی فاکتورهای دخیل در قیمت مخزن استیل به شرح زیر خواهد بود:

  • قیمت روز ورق استیل
  • ظرفیت مخزن
  • تک جداره یا دو جداره بودن
  • ضخامت بدنه و عدسی‌ها
  • وجود تجهیزات جانبی همچون: منهول، سایدگلاس، همزن، گیربکس، آبنما، نردبان، الکتروگیربکس

لیست قیمت حدودی مخازن استیل را در ادامه آورده ایم. بدلیل تغییر بسیار زیاد نرخ ارز و وارداتی بودن تمامی گریدهای استیل چنانچه به دنبال قیمت بروز هستید لطفا با شماره 09101717554 تماس بگیرید.

ردیفظرفیت و مدل مخزن استیل – گرید 316قیمت (تومان)
1تک جداره 500 لیتر42,000,000
2دوجداره با حجم 500 لیتر85,000,000
3یک جداره هزار لیتری59,000,000
4دوجداره با حجم هزار لیتری105,000,000
5یکجداره حجم 2000 لیتر79,000,000
7یک جداره با حجم 3000 لیتر98,000,000
8دوجداره با حجم 3000 لیتر172,000,000
9حجم 5000 لیتر139,000,000
10دوجداره با حجم 5000 لیتر215,000,000
11حجم 10,000 لیتر190,000,000
12دوجداره با حجم 10,000 لیتر350,000,000
13حجم 15,000 لیتر320,000,000
14دوجداره با حجم 15,000 لیتر390,000,000

مخزن استیل دست دوم

متاسفانه بدلیل بالا رفتن قیمت این مخازن، از اواسط سال 96 تقاضا برای مخزن استیل دست دوم مخصوصا در شهرهای صنعتی ایران همچون تهران، مشهد، اصفهان و تبریز بسیار زیاد شده است.

نظر ما بعنوان یکی از فنی‌ترین واحدهای تولید کننده یا سازنده مخزن استیل در کنار شرکتهایی همچون استیل سبلان، اخوان جعفری، ماشین وزین و پاکمن؛ چنانچه شما قصد دارید از مخزن استیل دسه دوم در نگهداری سیالات شیمیایی اعم از مواد قلیایی و اسیدها استفاده نمائید، مثبت می‌باشد. لیکن استفاده از آنها برای مقاصد ذخیره مواد خوراکی، بستنی، لبنیات، آب در کارخانجات تولید نوشیدنی و عرقیات گیاهی و… تصمیم عاقلانه ای بنظر نمی‌رسد.

مخازن استیل کوچک

درخواستهای بسیار زیادی برای مخازن استیل کوچک (از 20 تا 500 لیتری) به این شرکت واصل می‌شود که با توجه به اینکه ساخت این نوع مخازن بدلیل طولانی بوده پروسه تولید و ریزه کاریهای جوشکاری مقرون به تولید نیست. اما امید آن میرود با همت پرسنل بازنشسته این شرکت در ماه‌های آتی بمنظور اشتغال آفرینی و درآمدزایی این همکاران نسبت به استقرار خطوط برش و جوش سی ان سی CNC شرایط تولید مخزن استیل کوچک فراهم شود.

این مخازن از حجم 20 لیتر بصورت استوانه و مکعبی آغاز و تا 500 لیتر ادامه دارد و چنانچه درخواست شما مشتریان عزیز در تیراژ بالا باشد بطور مثال تعداد 20 عدد مخزن استیل 200 لیتری قطعا در رویه تولید تمهیداتی فراهم خواهد شد تا با کار متوالی این امکان فراهم شود که در سریعترین زمان ممکن سفارش آماده تحویل گردد.

رای کاربران
[امتیاز کلی: 33 میانگین: 4.9]
  1. روح اله مظفری

    سلام
    مخازن ۱۰۰۰ لیتری
    قیمتش چند هست برای تولید شوینده ها

    1. ناب زیست.م

      سلام، بستگی به ۳۰۴ یا ۳۱۶ بودن مخزن از ۱۵ میلیون تا ۳۵ میلیون تومان .

  2. علی حبیبی

    با سلام من علی حبیبی از شرکت آروین پولاد هستم وارد کننده و فروشنده اقلام جوشکاری استیل و آهن از قبیل صفحه سنگ و الکترود و سیم جوش در قطرها و جنسهای مختلف ۳۰۸ و ۳۱۶ و ۳۰۹ و۳۴۷ برندهای هیوندا و ایساب و بهلر و فیلارک و هندیهای معتبر با قیمتهای کاملا رقابتی در خدمتتان هستیم. تلفن ۰۲۱۸۸۹۹۸۴۵۰و۰۹۱۲۳۳۵۶۰۶۳

    1. ناب زیست.م

      سلام. بسیار متشکرم. چشم. شمارتون رو به واحد خرید خواهم داد تا در صورت نیاز به استعلام قیمت و درخواست نمونه با شما تماس بگیرن.

  3. ba

    سلام
    وقت به خیر
    هزینه ساخت راکتور ۵،۱۵، ۱۰۰ و ۳۰۰ لیتری چه میزان است با جنس ۳۱۶.
    ممنون

    1. ناب زیست.م

      سلام برای مخازن استیل کوچک لطفا با سایر شرکتهای سازنده مخزن استیل تماس بگیرید.

  4. حیدری

    سلام: قیمت ساخت مخزن استیل ۱۵۰۰ لیتری از بهترین ورق کره ای (ورق کد دار) که هم مخزن آتش نشانی باشد و هم برای آب آشامیدنی در آپارتمان استفاده شود چقدر است. در ضمن از چه گرید استیلی استفاده می شود و ورق آن چه ضخامتی داشته باشد. با تشکر

    1. ناب زیست.م

      با توجخه به تغییر روزانه قیمت ورق استیل و تاثیر شدید و مستقیم آن بر قیمت مخازن استیل به منظور دریافت قیمت به روز با همکاران در واحد بازرگانی تماس بگیرید.

  5. میثم سمنانی

    سلام سمنانی هستم فروشنده انواع ورق استیل با نازلترین قیمت

  6. دح

    سلام . قیمت مخزن استیل حدود ۴۰‌یا ۵۰ لیتررابفرمایید

    1. ناب زیست.م

      سلام. مخزن کوچک تولید نداریم قربان.

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد های ستاره دار* الزامی می باشند.

۰۲۱-۸۸۷۲۲۰۲۷ با یک کلیک تماس بگیرید