راکتور استیل، خرید و مشخصات راکتور تک و دوجداره استیل

راکتور استیل

راکتور استیل (Steal Reactor) نوعی مخزن با ابعاد بزرگ است که به منظور انجام فرآیندهای مختلف شیمیایی از آنها استفاده می‌شود. در یک تعریف ساده راکتور یک مخزن پوشیده و در بسته است که به عنوان یک واکنش گاه شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. واکنش گاه به این معنی که در این مخازن استیل با کمک امکاناتی که در اختیار اپراتور قرار می‌دهد؛ می‌توان واکنش های مختلفی را روی دما و فشار اعمال کرده و تا زمانی ثابت و از قبل تعیین شده نگه می‌دارد.

خرید راکتور در بسیاری از صنایع برای انجام یک سری ترکیبات شیمیایی انجام می‌شود. راکتور استیل نیز وسیله ای است که از یک مخزن استیل بهره برده و به عنوان یک میکسر صنعتی تولید و عرضه می‌شود. این مخازن معمولا در ظرفیت های متفاوتی به منظور ترکیب کردن محصولاتی که به دمای بالا نیاز دارند کاربرد دارند. برای استعلام قیمت بدون واسطه از تولید کننده راکتور استیل با گروه صنعتی ناب زیست تماس بگیرید.

مشخصات و تولید راکتور استیل 

مخزن راکتور استیل

همانطور که اشاره کردیم، راکتور استیل نوعی مخزن میکسردار است که در صنایع گوناگونی برای انجام یک سری ترکیبات شیمیایی روی مواد صنعتی به منظور مشاهده واکنش مواد به فشار و دماهای مختلف کاربرد دارد. تولید راکتور استیل بیشتر برای صنایعی که نیاز به میکس مواد با دمای بالا دارند به صورت سفارشی و یا در مواردی از پیش ساخته شده با قیمت منصفانه توسط تیم تولید ناب زیست انجام می‌شود.

مخزن استیل به کار رفته در ساخت این راکتورها اغلب به دلیل مقاومت بالای آن در برابر دما و فشار بالا است؛ همین امر هم ارزش خرید راکتور مخزن استیل را دوچندان کرده است. نکته بسیار مهم و ارزنده در مورد این نوع مخازن این است که در برابر مواد خورنده و خطرناک شیمیایی مقاومت بی نظیری دارند و خریداران را برای انتخاب رآکتور با مخزن استیل ترغیب می کنند. 

عمده کاربرد راکتورهای استیل به منظور میکس ترکیباتی چون: مواد شیمیایی در آزمایشگاه ها، پلیمریزاسیون، سنتز و موارد مشابه که ترکیباتی این چنینی دارند؛ می‌باشد. اگر بخواهیم صنایع را نام ببریم نیز باید بگوییم که از این راکتورها در صنعت داروسازی، صنایع غذایی و پتروشیمی استفاده زیادی می‌شود. از آنجایی که تولید این ابردستگاه ها به دستورالعمل های بخصوصی نیاز دارد؛ معمولا به صورت سفارشی ساخته می‌شوند. از جمله مواردی که برای ساخت مخزن این دستگاه ها باید در نظر گرفت عبارتند از: 

۱.دمای موادی که میخواهید ترکیب کنید.

۲. فشاری که میخواهید واکنش مواد را چک کنید.

۳. سازگاری مواد با متریال مخزن 

۴. میزان هم زدن مواد ترکیبی

برای تولید انواع  راکتور استیل با توجه به اینکه برای چه نوع کاربری قصد تهیه آن را دارید از استیل های مختلفی مانند: استیل کربنی یا استیل استنلس استفاده می‌شود. متریال مورد استفاده در ساخت این مخازن باید حتما کیفیت خوبی داشته باشد و یک سری ملاحظات ایمنی در نظر گرفته شود. رعایت اصول کار و ایمنی در تولید، تضمینی بر جلوگیری از حادثه های ناخواسته و حفظ امنیت کارگران است.

پیشنهاد به شما : مخزن استیل

کاربرد راکتورهای استیل

از انواع راکتور با مخزن استیل برای مصارف مختلفی می‌تولن استفاده کرد. میکسی که در این مخازن صورت می‌گیرد به طور کلی باعث تغییرات مواد شیمیایی و فیزیکی مواد می‌شود. از مهمترین صنایعی که می‌توان از این مخصول استفاده کرد صنایع پتروشیمی است. البته از راکتورهای فولادی نیز در این صنایع استفاده می‌شود. غالبا از این نوع راکتورها که از مخزن استیل بهره می‌برند در صنایع غذا و محصولات آشامیدنی استفاده می‌کنند. مثلا صنایع لبنیاتی یکی از کاربردهایی است که این مخزن ها دارند. تصفیه آب نیز مورد دیگری است که می‌توان از این رآکتورها برای فرآیند گندزدایی، کلرزنی و ازن زنی و غیره استفاده کرد.

راکتور استیل

همچنین می توان گفت که این محصول کاربردی، دوست دار محیط زیست نیز می‌باشد؛ چراکه از این دستگاه برای تصفیه فاضلاب و آب های آلوده نیز می توان بهره برد که امری مهم در حفظ منابع طبیعی است.  انعطاف پذیری راکتور مخزن استیل از ویژگی های مثبتی است که برای این محصول می‌توان ذکر کرد. زیرا طیف گسترده ای از شرایط فرآیندهای مختلف را می‌تواند پوشش دهد. اگر به دنبال یک دستگاه همه کاره هستید بهترین گزینه خرید یک راکتور مخزن استیل است. از دیگر صنایعی که می‌توان برای کاربری راکتور استیل ذکر کرد؛ الکل سازی ها، صنعت چسب سازی، صنایع رزین سازی، میعانات گازی، نفت سفید، تولید انواع روغن ها، تولیدات مواد شوینده و رنگ سازی ها است.

اجزای ساخت راکتورهای استیل 

برای تولید راکتورها از قطعات و اجزای مختلفی استفاده می‌شود که در همه راکتورها نیز مشترک است. یکی از اجزایی که بخش اصلی این دستگاه ها نیز محسوب می‌شود راکتور است. در واقع راکتور یک محفظه است که مواد درون آن قرار می‌گیرد. در راکتورهای استیل جنس مخزن استیل مقاوم است که از جنس ورق های متفاوتی نیز ساخته می‌شود. سیستم همزن و مخلوط کننده نیز یکی دیگر از اجزای تولید راکتورها است که شامل میکسرها و آگیتاتورها می‌باشد. 

سیستم تزریق و سیستم خنک کننده و گرما ده نیز سه جزء دیگری است که در همه راکتورها مشترک است. از این قطعات و سیستم ها به منظور وارد کردن مواد به درون مخزن، حرارت دهی مواد و خنک کردن برای پیشگیری از افزایش دمای بیش از حد مواد درون مخزن به کار می‌رود. در دستگاه های سفارشی هرکدام از این متریال و قطعات ممکن است متفاوت باشد.

راکتور تک جداره استیل 

راکتور تک جداره

راکتورهای استیل تک جداره در ظرفیت های مختلفی از ۲۰۰ الی ۳۰۰ لیتر به بالا تا چند تن تولید می‌شوند. این راکتورها بسته به نیاز مشتریان و صنعتی که در آن فعالیت می‌کنند؛ طراحی و تولید می‌شوند. تمام جزئیات و پیچیدگی های یک راکتور تک جداره بسته به موادی است که قرار است درون مخزن میکس شود. به همین دلیل هم گفته می‌شود که متریال مورد استفاده برای ساخت آنها دارای تنوع زیادی است. برای ساخت مخزن استیل تک جداره غالبا از استیل 304 و استیل 316 استفاده می‌شود که خود در دو نوع کارکرد مداوم و غیرمداوم طراحی می‌شوند. غالب راکتورهای استیل عملکرد یکسانی دارند و طراحی آنها نیز مشابه است.

پیشنهاد به شما : ورق استیل چیست

راکتور دوجداره استیل 

راکتورهای دوجداره نیز متریال و طراحی مشابه به انواع تک جداره آن دارد. این مخازن نیز در ظرفیت های چند تنی طراحی و تولید می‌شوند. تنها تفاوت مخزن راکتور دوجداره با نوع اول در این است که برای ساخت این محصول از دو لایه استیل استفاده می‌شود و برای کاربری های سنگین و پیچیده تر از آنها استفاده می‌شود. دستگاه هایی که از مخزن های دوجداره در آنها استفاده شده است مقاومت بیشتری در برابر دما و فشار از خود نشان می‌دهند؛ بنابراین به لحاظ تامین امنیت کارگران و خود موادی که داخلش قرار دارد عملکرد بهتری نیز دارد.

غالبا در صنایعی که نیاز است مواد درون مخزن حرارت مستقیم ببینند، از این محصول استفاده می‌شود. برای اینکه بتوان به مواد درون مخزن دوجداره استیل حرارت مستقیم داد می‌بایست از یک شعله در زیر راکتور کمک گرفت ولی در روش حرارت دهی غیرمستقیم می‌توان از کویل های خارجی و داخلی کمک گرفت.

راکتورها چند نوع هستند؟ 

انواع راکتورهایی که توسط تولیدکنندگان داخلی ساخته می‌شود در چند دسته تقسیم بندی می‌شوند. در ادامه این بخش انواع راکتورها را معرفی و توضیح داده ایم.

  • راکتورهای همزن مداوم  (CSTR)

راکتور همزن مداوم دارای مخزن دوجداره و فلزی است. این نوع از راکتورها دارای میکسر بوده و یک جداره بیرونی و یک جداره داخلی است. از این جداره ها به منظور حرارت دهی سیال داخلی نیز استفاده می‌شود. 

قیمت راکتور استیل
  • راکتور پلاگ  (PFR) 

 Plug Flow Reactor که شکل کوتاه شده‌ی آن PFR خوانده می‌شود؛ یکی از انواع راکتورهای شیمیایی است. در این محصول از لوله بلندی بهره گرفته شده است که جریان مواد را به صورت پیوسته تصور می‌شود. شایان ذکر است که این دستگاه ها عموما در صنایع گازی استفاده می‌شوند. کاربرد عمده این نوع راکتورها در مواردی است که نیاز به سنجش واکنش سریع وجود دارد. واکنش هایی با دمایی بالا و تولید محصولات همگن و ناهمگن نیز از دیگر مواردی است که از راکتور پلاگ در آن استفاده می‌شود. 

  • راکتور غشائی  (MBR)

از این نوع راکتورها در موارد مختلفی استفاده می‌شود. کاربرد این دستگاه نیز در زمینه های مختلفی می‌باشد که مزایایی را به همراه دارد. از این محصول می‌توان به جای میکسر استفاده کرد و برای حرارت دهی های غیرمستقیم و مستقیم استفاده کاربردی از این دستگاه داشت. از مزیت های راکتور استیل غشائی به کارکرد آسان آن است و برای تولید محصولات مختلف نیز از این محصول خوش قیمت بهره برد.

  • راکتور بی هوازی  (AFBR)

اگر زمینه فعالیت شما تصفیه فاضلاب و پساب های صنعتی است؛ خرید راکتور AFBR مناسب ترین گزینه برای شما است. در واقع در تولید این راکتورها از دانه های ریزی بهره گرفته شده که موجب چسبیدن باکتری ها به آنها می‌شود. از ویژگی های منحصربه فرد راکتور استیل بی هوازی بر بستر شناور این است که سرعت بالایی در جریان رو به بالای فاضلاب دارد که به جابجایی و بلند شدن حامل های نقطه ای تا بیوفیلم شده و نیروی شناور با بار منفی، برابر با اصطکاک رو به بالای ناشی از آب می‌شود. عملکرد این نوع راکتورها به این شکل است که در حالت معمولی بخشی از پساب های وارد شده به راکتور برگشت داده می‌شود تا در مواقعی که دبی فاضلاب پایین است؛ سرعت رو به بالای آب حفظ شود.

مزیت راکتور استیل  نسبت به فولادی چیست؟ 

برای تولید هر دو راکتور از متریال فلزی استفاده شده است ولی کاربردهای متفاوتی دارند. اگر بخواهیم مقایسه ای از راکتور استیل و فولادی داشته باشیم به موارد مختلفی می‌توانیم اشاره کنیم. یکی از مواردی که می‌توانیم مقایسه کنیم قیمت راکتور استیل با فولادی است. به لحاظ کاربردی که هرکدام از این دستگاه ها دارند؛ راکتورهایی که مخزن استیل دارند قیمت بالاتری نسبت به فولادی دارند.

توصیه میکنیم از این صفحه هم بازدید کنید : فرمانتور استیل

البته باید این نکته را در نظر بگیرید که راکتورهای مخزن استیل به طور کلی مزیت های بیشتری دارند. دستگاه های استیل عمر بالاتری دارند و هزینه ای که برای خرید آن می‌کنید؛ به صرفه است. همچنین راکتورهای استیل سبک وزن تر هستند و باعث می‌شود تا نصب و راه اندازی آنها نیز راحت تر باشد. استیلی که برای ساخت مخازن این راکتورها استفاده می‌شود؛ ضد زنگ است و مقاومت دمایی بسیار بالایی نیز دارد. از این رو گزینه مناسبی برای میکس موادی است که خورندگی دارند و شیمیایی هستند. همچنین یکی از مزیت های دیگری که راکتور استیل به فولادی دارد؛ تشکیل پذیری آن است‌. در حالت کلی، دستگاه هایی که مخزن استیل دارند تشکیل پذیری بالایی دارند.

راکتور

فلزی که برای ساخت راکتور استیل استفاده می‌شود متفاوت است؟ 

متریال و آلیاژهایی که برای ساخت و تولید این راکتورها استفاده می‌شود درجه بندی های مختلفی دارد. به طور معمول آلیاژی که برای تولید مخزن استیل راکتور استفاده می‌شود از جنس استیل 304 و استیل 304L  است. همچنین از جنس های استیل استنلس 316 و استیل 316L یا استیل 316 TI استفاده می‌شود. این گرید با توجه به سفارش و نیاز مشتری و خورندگی موادی که قصد واکنش دهی آن را دارند؛ به کار گرفته می‌شود. در اصل این متریال مورد استفاده است که میزان تحمل فشار و دمای مخزن را تعیین می‌کند. گروه صنعتی ناب زیست با توجه به نیاز و سفارش شما در ابتدا مشاوره رایگان به شما می‌دهند و در مرحله بعدی با توجه به ظرفیت درخواستی و موادی که دارید؛ ورق مناسب استفاده می‌شود.

دلایل تفاوت قیمت راکتور استیل 

همانطور که در بخش قبلی نیز اشاره کردیم راکتورهای مخزن استیل قیمت بیشتری به نسبت انواع دیگر دارند که دلایل منطقی نیز پشت آن است. این تفاوت قیمت مزیت هایی را نیز به دنبال دارد که مصرف کنندگان را برای خرید این دستگاه ها اقناع می‌کند. یکی از عمده ترین علت تفاوت قیمت راکتور استیل در میزان مقاومت آن در برابر خوردگی، دما و فشار است. برای ساخت این مخازن از استیل خاصی استفاده می‌شود که خود این استیل قیمت بالاتری به نسبت فلز فولاد و شیشه دارد. همچنین، مقاومت در برابر حرارت نیز عامل دیگری است که موجب بالاتر بودن قیمت این دستگاه ها است.

متریال مورد استفاده در تولید مخزن استیل راکتور مقاومت بسیار خوبی در برابر دماهای بالا دارد و موادی که نیاز به حرارت دهی دارد بهتر است در این مخازن واکنش دهی شود. برای اینکه بدانید هزینه ای که می‌پردازید بابت چه مزیت هایی است؛ شاید بد نباشد بدانید که، طراحی و تولید انواع راکتور دوجداره و تک جداره استیل باید استانداردهای سخت و پیچیده ای رعایت شود. همین پیچیدگی و سختی ها عاملی است که هزینه تمام شده تولید این دستگاه ها را افزایش داده است. برای استعلام قیمت راکتور استیل و سفارش راکتور با شرایط و ویژگی های مورد نیازتان با کارشناسان فروش ناب زیست در تماس باشید.

رای کاربران
[امتیاز کلی: 1 میانگین: 5]
۰۲۱-۸۸۷۲۲۰۲۷ با یک کلیک تماس بگیرید