ایرواشر

ایرواشر، از جمله دستگاه‌های تهویه هوا است که به فراوانی در مراکز و مناطق گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند علاوه بر تهویه کردن هوا و رفع آلودگی های آن، سبب سرمایش یا حتی گرمایش آن نیز شود. استفاده از ایرواشر به شکل گسترده ای هم به صورت خانگی، مسکونی و هم صنعتی مشاهده می‌شود و مزایای استفاده از آن در شرایط خاص نسبت به سایر سیستم های تهویه هوا، کاربرد آن را افزایش داده است.

ایرواشر چیست؟

ایرواشر چیست

دستگاه ایرواشر، به عنوان یک سیستم تهویه هوا شناخته شده است که به صورت چهار فصل قابل استفاده است و هم قابلیت خنک کردن هوای ورودی به ساختمان ها را دارد و هم در برخی از نوع های آن هوای ورودی به ساختمان ها گرم می‌شود. ایرواشرها، سیستم هایی هستند که با استفاده از فرآیند تبخیر آب فعالیت می کنند و از این رو، شباهت بسیار زیادی به کولرهای آبی دارند؛ اما ساز و کار ایر واشر با کولرهای آبی بسیار متفاوت است و در شرایط های متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد. ایرواشر از بخش های گوناگونی تشکیل شده است که در کنار یکدیگر، سبب تهویه و سرمایش یا گرمایش همزمان هوای ورودی به فضا های بسته خواهند شد. در ادامه مطلب، بخش های تشکیل دهنده ایرواش شرح داده می‌شود.

کاربردهای ایرواشر

کاربرد های چند منظوره سیستم ایرواشر، سبب شده است که استفاده از آن در بسیاری از مراکز و مناطق گوناگون، مشاهده شود. این دستگاه انواع و ابعاد گوناگونی دارند و برخی از آن ها، برای سرمایش محیط های داخلی به کار گرفته می‌شوند. این در حالی است که برخی دیگر، برای گرمایش در مناطق سرد مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاربرد مشترک میان تمام انواع مدلهای موجود در بازار، این است که تمام آن ها قابلیت مرطوب کردن هوا و تهویه آن را دارند.

ایرواشر صنعتی

تهویه هوا و افزایش رطوبت

یکی از مهم ترین کاربرد های سیستم تهویه ایرواشر، تهویه هوا از بین بردن بخش قابل توجهی از آلودگی های موجود در هوای تنفسی است. به طور کلی، ساز و کار های مختلفی در دستگاه‌های تهویه هوا برای از بین بردن آلودگی ها و عوامل بیماری زا وجود دارد، اما سیستم ایرواشر به نسبت ساده است و پیچیدگی خاصی در این امر ندارد. قطرات ریز آب که به وسیله افشانه‌های موجود در ایر واشر در مسیر هوا پراکنده می‌شوند، آلودگی های موجود در هوا از جمله ذرات گرد و غبار، باکتری ها و… را از آن جدا می کنند و در سمت دیگر سیستم، هوایی پاکیزه را تحویل می‌دهند. این ساز و کار، باعث افزایش رطوبت هوای خروجی از دستگاه نیز خواهد شد.

سرمایش ایرواشر

همانطور که کمی قبل تر به آن اشاره کردیم، سیستم ایرواشر شباهت زیادی به کولرهای آبی دارد و از این رو، طبیعی است که در خنک سازی و سرمایش محیط های داخلی نقش داشته باشد. آبی که در ایر واشر جریان دارد، با استفاده از افشانه‌های ریز و مخصوص در جریان هوا به شکل قطرات ریز قرار می گیرد. این قطرات، به علت این که بسیار ریز هستند تمایل به بخار شدن دارند و برای این امر، از محیط اطراف خود گرما جذب می کنند. این جذب گرما، سبب می‌شود که دمای هوای ورودی به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کند و از سمت خروجی دستگاه، هوای خنک وارد محیط ها و فضا های داخلی شود.

ایر واشر

گرمایش محیط با ایرواشر

برخی از سیستم های ایرواشر، برای گرمایش محیط های داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دستگاه‌ها، دارای کویل های حرارتی هستند که در مسیر هوای ورودی قرار می‌گیرند و با گرم کردن آن، سبب بالا رفتن دمای هوای ورودی به فضا های داخلی خواهند شد. لازم به ذکر است که حرارت لازم برای گرم کردن هوای ورودی در ایرواشرهای کوچک، معمولا از سوی منابع خارجی مانند موتور خانه‌ها تأمین می‌شود. این در حالی است که سیستم های ایرواشر بزرگ تر، از کویل های داخلی خود برای گرم کردن آب و در نتیجه آن، گرم کردن هوای ورودی استفاده می کنند.

مناطق نصب ایرواشر

دستگاه ایرواشر حالا چه صنعتی چه خانگی و مسکونی با وجود مزایای برجسته ای که دارد، برای مناطق خاصی مورد استفاده قرار می گیرد و بهتر است که در برخی از مناطق با ویژگی های محیطی خاص استفاده نشود. به طور کلی، ویژگی ها خاص ایرواشر سبب شده است که استفاده از آن در برخی از مناطق و محیط های خاص نسبت به سایر سیستم های تهویه کننده هوا و سرمایشی یا گرمایشی بیشتر مشاهده شود. از جمله مهم ترین ویژگی های این وسیله تهویه مطبوع، توانایی مرطوب کردن هوای ورودی به آن است که سبب می‌شود مشکلاتی که به علت خشکی هوا برای انسان ایجاد می‌شوند، از بین بروند و دیگر سلامت انسان را تهدید نکنند. در ادامه، به معرفی برخی از موارد استفاده از آنها خواهیم پرداخت.

مناطق گرم و خشک

در مناطقی که گرم هستند، وجود سیستم های تهویه سرمایشی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. حتی می توان گفت که زندگی کردن در این مناطق بدون سیستم های سرمایشی به هیچ عنوان ممکن نیست. ایرواشر، سیستمی است که می تواند به راحتی فرآیند سرمایش را با استفاده از تکنیکی ساده انجام دهد و در کنار آن، خشکی هوا را نیز با استفاده از رطوبتی که به هوای ورودی می افزاید، از بین ببرد. این رطوبت، می تواند در مقابل برخی از بیماری ها که در صدد خشکی هوا ایجاد می‌شوند، جلوگیری به عمل آورد؛ مانند بیماری های مربوط به پوست. در مکان های کار صنعتی هم میتوانید روی دستگاه ایرواشر صنعتی حساب باز کنید.

قیمت دستگاه ایرواشر

سوله‌ها و سردخانه‌ها

معمولا استفاده از ایرواشرها برای مراکزی کاربردی تر است که دارای فضاهای مجزای بسیار نباشند. فضاهای بزرگ و یک تکه مانند سوله‌های ذخیره سازی و سردخانه صنعتی، از جمله این مکان ها هستند که می توان برای خنک سازی آن ها، به راحتی از سیستم های ایرواشر استفاده کرد. یکی از علت های مهم استفاده از ایرواشر در این مکان ها، مقرون به صرفه بودن آن است. در اصل شما برای نصب این سیستم باید از نوع صنعتی استفاده کنید چرا که مدل های صنعتی قدرت و توانایی لازم برای پوشش این مساحت را خواهند داشت. ایرواشرها می توانند با مصرف انرژی مشخص، حجم وسیعی از محیط های بزرگ را خنک سازی کنند و محیطی را ایجاد کنند که برای نگهداری اقلامی مانند کالاهای خوراکی مناسب باشد.

مناطق سرد و خشک

برخی از مناطق، با وجود این که سرمای شدیدی دارند، آب و هوای خشکی نیز دارند. در چنین حالتی، استفاده از ایرواشرهای گرمایشی می تواند مناسب ترین گزینه باشد. با توجه به اینکه سیستم های ایرواشر دارای کویل های حرارتی داخلی هستند، استفاده از آن ها برای گرم کردن محیط داخلی کار دشواری نیست و نیازی نیست که برای گرم کردن محیط، از موتور خانه استفاده شود و هزینه‌های سنگینی را در پی داشته باشد. استفاده از ایرواشر در این مناطق بسیار مقرون به صرفه است و می تواند علاوه بر گرم کردن محیط داخلی، رطوبت مورد نیاز را به هوا اضافه کند. قطعا در این قسمت هم میتوان با سیستم های صنعتی ایرواشر مکان و مساحت زیادی را تحت پوشش قرار داد.

مکان های نامناسب برای استفاده از ایرواشر

مکان هایی وجود دارند که به دلیل شرایط محیطی خاص، استفاده از ایرواشرها را محدود می کنند. سیستم ایرواشر با استفاده از فرآیند تبخیر کار می کند و به همین دلیل، رطوبت بسیار زیادی را به هوا اضافه می کند. این امر، سبب می‌شود که استفاده از ایرواشر در محیط ها و مناطقی که رطوبت هوای بالایی دارند، گزینه مناسبی نباشد. استفاده از سیستم های ایرواشر در محیط های مرطوب، سبب افزایش بیش از اندازه رطوبت در محیط و فضای داخلی خواهد شد. از این رو، سیستم ایرواشر برای تهویه هوا و سرمایش در مناطق شرجی با رطوبت بالا به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

انواع ایرواشر

دستگاه‌های ایرواشر، انواع گوناگونی دارند و هر کدام از آن ها، بسته به حجم مورد نیاز برای تهویه هوا یا سرمایش و گرمایش انتخاب می‌شوند. در حالت کلی میتوان گفت دو نوع خانگی و صنعتی، دو بخش جدایی هستن که هر کدام میتوان انواع مختلفی داشته باشد. بخشی از ایرواشرها، صرفا برای سرمایش مورد استفاده قرار می‌گیرند، در حالی که برخی دیگر توانایی گرمایشی نیز دارند. به طور کلی، ایرواشرها در سه کلاس طراحی می‌شوند. هر کدام از این کلاس ها، بسته به حجم هوای ورودی و توانایی مرطوب کردن آن طبقه بندی شده اند.

ایرواشر صنعتی

انواع خاصی از این دستگاه‌ها هستند که در مراکز بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرند و حجم هوای به نسبت بالایی را سرد سازی کرده و وارد فضاهای داخلی می کند. استفاده از ایرواشر صنعتی در مکان هایی مانند مراکز خرید، باشگاه‌ها و سالن های ورزشی، گلخانه‌ها و… مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله مهم ترین مکان هایی که در آن از این نمونه‌های بزرگ و صنعتی استفاده می‌شود، سوله‌های بزرگ ذخیره سازی مواد هستند. بسیاری از سوله‌های ذخیره مواد غذایی، با استفاده از ایرواشرهای صنعتی خنک سازی می‌شوند.

ایرواشر خانگی

نسبت به مدل های صنعتی ابعاد کوچک تری دارند و به همین دلیل، طبیعی است که قدرت کمتری در سرد سازی محوطه داخلی داشته باشند. البته لازم به ذکر است که قدرت مدل های خانگی برای خنک کردن و یا گرمایش ساختمان های مسکونی و اداری قدرت کافی دارند. محوطه‌های مسکونی، از اتاق های به نسبت کوچک تشکیل شده اند و هوای هرکدام از این اتاق ها با استفاده از کانال هایی که به ایرواشر خانگی متصل هستند، سرد یا گرم می‌شوند. این دستگاه‌ها در فضا های باز از جمله پشت بام نصب می‌شوند تا بتوانند از هوای آزاد تغذیه کنند.

انواع ایرواشر

ایرواشرهای کلاس 8، به عنوان قدرتمند ترین و قوی ترین دستگاه‌های موجود در بازار شناخته شده اند و می توانند حجم هوای زیادی را در واحد زمان سرد کنند و همچنین رطوبت بیشتری را در این هوا ایجاد کنند. نوع دیگر این دستگاه‌ها، مدلهای کلاس 6 هستند که از قدرت به نسبت بالایی برخوردار هستند و می توانند به شکل قابل قبولی رطوبت هوای ورودی را افزایش دهند، اما نسبت به ایرواشرهای کلاس 8 ضعیف تر هستند. نمونه‌های کلاس 4، ضعیف ترین نوع این دستگاه‌ها از نظر قدرت و عملکرد هستند و حجم هوای ورودی کمتری نسبت به کلاس های بالاتر خود دارند. از این رو، هنگام انتخاب سیستم ایرواشر، باید دقت بالایی به خرج داد.

اجزای ایرواشر

با توجه به گفته‌های قبلی، ایرواشرها از بخش های گوناگونی تشکیل شده اند که در کنار یکدیگر کار می کنند و سبب تهویه و سرمایش یا گرمایش هوای ورودی خواهند شد. این بخش ها به صورت مکمل در کنار یکدیگر کار می کنند و مختل شدن عملکرد هر کدام، سبب اختلال در عملکرد کل سیستم ایرواشر خواهد شد. فن، فیلتر های مخصوص، افشانه‌های آب، کویل های حرارتی و… از جمله اجزا و بخش هایی هستند که در کنار یکدیگر، سیستم ایرواشر را می سازند. مسیر های انتقال هوا نیز به عنوان بخشی از سیستم در نظر گرفته می‌شوند که به خروجی دستگاه ایر واشر متصل هستند.

فن ایرواشر، از جمله مهم ترین اجزای تشکیل دهنده این سیستم است و وجود آن باعث می‌شود که هوای محیط اطراف به داخل محفظه ایرواشر کشیده شود تا فرآیند تهویه، سرمایش و یا گرمایش بر روی آن انجام شود. فن های مورد استفاده در ایر واشر، انواع گوناگونی دارند و در مدل های مختلف این سیستم، متفاوت هستند. فیلتر ها، بخش های دیگری هستند که در ایرواشر وجود دارند و ذرات درشت گرد و غبار و سایر آلاینده‌ها را از هوا جداسازی می کنند و سبب خالص شدن هوا خواهند شد. این فیلتر ها انواع گوناگونی دارند. افشانه‌ها با پاشیدن قطرات ریز آب در جریان هوای داخل ایرواشر، نه تنها سبب سرمایش آن می‌شوند، بلکه ذرات غباری که از فیلتر ها عبور کرده اند را نیز می‌گیرند. کویل های حرارتی، اجزایی هستند که برای گرم کردن هوای عبور کننده از سیستم استفاده می‌شوند.

خرید ایرواشر

قبل از پرداختن به موضوع قیمت ایرواشر پیشنهاد می نمائیم سری هم به صفحه سیستم VRF بزنید.

قیمت ایرواشر

قیمت گذاری ایرواشر، به عوامل گوناگونی بستگی دارد و انواع مدل ها قیمت های مختلفی دارند که در بازه ای به نسبت گسترده اعمال می‌شوند. از جمله مهم ترین عوامل قیمت گذاری این دستگاه‌ها، کلاس آن ها است و هر چه کلاس دستگاه بالا تر باشد، قیمت آن نیز بالا تر خواهد رفت. لازم به ذکر است که قیمت ایرواشر به نسبت بسیاری از سیستم های تهویه هوا به علت طراحی ساده تر و همچنین استفاده از قطعات ساده، ارزان تر است. هر چه کیفیت قطعات بالا تر باشد، معمولا قیمت آن نسبت به مدل های هم رده بیشتر است.

برای خریدن دستگاه ایرواشر، ابتدا باید نسبت به شرایط و محلی که به تهویه هوا نیاز دارد، مشخص کرد که چه نوعی از دستگاه مناسب خواهد بود. برای مکان های کوچک مانند خانه، ادارات کوچک، مغازه‌ها و… باید دستگاه‌های کلاس پایین و کوچک را خریداری کرد، زیرا این دستگاه‌ها می توانند هوای مکان های کوچک را به راحتی تهویه کنند و ارزان تر هستند. این در حالی است که برای مکان های بزرگ تر مانند سالن های ورزشی، باید دستگاه‌های ایرواشر بزرگ تری خریداری کرد تا قدرت کافی برای خنک سازی محیط بزرگ را داشته باشند. لازم به ذکر است که کیفیت بدنه و قطعات داخلی ایرواشر نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید هنگام خرید مدنظر قرار گیرد.

مزایای ایرواشر

مزایا ایرواشر

سیستم های ایرواشر، دارای مزایای فراوانی هستند که سبب شده اند استفاده از این نوع از دستگاه تهویه در سراسر جهان مشاهده شود. با شناخت مزایا و نقاط قوت ایرواشر، می توان کاربرد آن ها را در مناطق و شرایط گوناگون پیش بینی کرد و در صورت نیاز، این سیستم را برای سرمایش، گرمایش و یا تصفیه هوا استفاده کرد. برخی از نقاط قوت ایرواشر نظیر افزایش رطوبت هوا، در بسیاری از دستگاه‌های دیگر برای تهویه هوا مشاهده نمی‌شوند. در این مطلب، به معرفی و بررسی برخی از مهم ترین و کلیدی ترین مزایای استفاده از سیستم های ایرواشر خواهیم پرداخت که می توانند کاربرد های این محصول را به بهترین شکل توجیه کنند.

اما مزیتی که بسیار مهم است قیمت می باشد چرا که این سیستم از نظر هزینه و قیمت تمام شده نسبت به سایر سیستم ها قطعا برای شما به صرفه تر خواهد بود. به عنوان مثال شما قیمت یک کولر گازی را در نظر بگیرید حال بخواهید برای کارخانه ی خود از کولر گازی استفاده کنید ببینید چقدر باید از این دستگاه را نصب و چقدر هزینه پرداخت کنید هر چند مثال صحیحی نیست اما سعی کردیم که به استحضار شما برسانیم چقدر در قیمت تمام شده برای شما این سیستم صرف خواهد کرد.

مقرون به صرفه بودن

معمولا بسیاری از سیستم های تهویه هوا هزینه‌های به نسبت بالایی دارند. برخی از این سیستم ها، به اندازه ای پر هزینه هستند که استفاده از آن ها در برخی از مناطق جهان غیر ممکن است. سیستم ایرواشر، از جمله سیستم های تهویه هوایی است که مقرون به صرفه است و قیمت تمام شده ی کمتری برای شما دارد. انرژی بسیار زیادی مصرف نمی کند. قطعات به کار رفته در تولید این محصول گران نیستند و در صورت بروز خرابی در این سیستم، نیازی به هزینه‌های هنگفت برای تعمیرات آن نخواهد بود. ایرواشر به ویژه در مناطق گرم و خشک، بسیار اقتصادی است و هزینه‌ها را به حد قابل قبولی کاهش می دهد.

طول عمر بالا 

سیستم ایرواشر به صورتی طراحی شده است که بتواند در مدت زمان های طولانی، هوای محیط های داخلی را تهویه کند. لازم به ذکر است که طراحی هوشمندانه و در عین حال ساده ایرواشر، استهلاک قطعات مهم آن را به شکل قابل توجهی پایین می آورد و با توجه به این امر، می توان گفت که ایرواشرها طول عمر بسیار بالایی به نسبت سیستم های تهویه هوای دیگر دارند. البته باید به این نکته نیز توجه کرد که ایرواشرها در انواع گوناگونی تولید می‌شوند و طول عمر آن ها، به کیفیت ساخت و قطعات به کار رفته در آن ها بستگی دارد.

طراحی ساده

سیستم سرمایشی و گرمایشی ایرواشر به اندازه ای ساده طراحی شده اند که برای درک آن، نیازی به اطلاعات پیچیده نیست. این طراحی ساده، از یک سو سبب می‌شود که نگهداری از این محصول کار ساده ای باشد و برای نگهداری کردن از آن، نیازی به نیرو های متخصص نباشد. از جمله موارد دیگری که به علت طراحی ساده ایرواشر ممکن است، تعمیرات ساده آن است. برای تعمیر کردن و تعویض قطعات حیاتی ایرواشر، نیازی به نیروی متخصص نیست و قطعات خراب شده به راحتی از مجموعه جدا می‌شوند و شرایط جایگزین کردن قطعه جدید فراهم خواهد شد.

دستگاه ایرواشر

استفاده از فن چند سرعته

فن های چند سرعته موجود در سیستم ایرواشر، به کاربران این امکان را می دهد که بتوانند میزان هوای ورودی به محیط را تنظیم کنند. در چنین حالتی، میزان رطوبت ورودی به فضای داخلی نیز تحت کنترل در می آید و نیازی به نگرانی درباره عملکرد صحیح ایرواشر وجود نخواهد داشت. همچنین، قابلیت تنظیم کردن سرعت فن در ایرواشر، سبب می‌شود که در هزینه‌های مصرف انرژی نیز صرفه جویی شود و در مواقعی خاص که نیازی به سرعت بالای تهویه هوا نیست، کاربر به راحتی سرعت موتور الکتریکی چرخاننده فن را کاهش دهد تا در مصرف انرژی الکتریکی صرفه جویی شود.

تأمین رطوبت مورد نیاز

بسیاری از دستگاه‌های تهویه هوا، صرفا برای تصفیه کردن هوا و سرمایش و گرمایش ساخته شده اند. بخش قابل توجهی از سیستم های تهویه هوا، نه تنها نمی توانند رطوبت مناسب محیط داخلی را فراهم کنند، بلکه باعث خشک تر شدن هوا نیز خواهند شد. سیستم ایرواشر، راه حلی است که می تواند علاوه بر تصفیه کردن هوای ورودی به ساختمان ها و محیط های بسته، رطوبت مورد نیاز را نیز به هوا بیفزاید. البته لازم به ذکر است که این افزایش رطوبت در تمام مناطق به عنوان یک مزیت شناخته نمی‌شود و تنها در مناطق خشک بسیار کاربردی است.

معایب ایرواشر

معایب ایرواشر

با وجود تمام مزایای مهم و کاربردی که برای سیستم ایرواشر وجود دارد، باید بگوییم که استفاده از ایر واشر می تواند معایبی را نیز به همراه داشته باشد که اطلاع نداشتن از آن ها می تواند کاربران ایرواشر را با مشکلاتی مواجه سازد. به طور کلی، مزایای این محصول نسبت به معایب آن بسیار بیشتر است و معایب محدودی برای این محصول تعریف شده اند، اما اطلاع از آن ها می تواند در برخی از شرایط، بسیار مهم و حیاتی باشد. در ادامه، به برخی از مهم ترین معایب سیستم های ایرواشر که استفاده از آن ها را محدود می کند، اشاره می کنیم.

مناسب نبودن برای مناطق مرطوب

ایرواشرها از آن جهت بسیار شناخته شده اند که توانایی افزودن رطوبت به هوای ورودی را دارند. این قابلیت به عنوان یکی از مهم ترین مزیت های این محصول به حساب می آید. این در حالی است که تغییر شرایط می تواند این مزیت را به یکی از بزرگ ترین معایب این محصول تبدیل کند. لازم به ذکر است که استفاده از ایرواشر در مناطق مرطوب مانند مناطق شرجی و ساحلی، سبب رطوبت بیش از حد هوا خواهد شد. رطوبت بیش از حد در محیط می تواند سبب ایجاد مشکلات مختلف بدنی و تهدید سلامت افراد شود. همچنین، رطوبت بالا در محیط داخلی باعث زنگ زدن فلزات موجود در فضای داخلی خواهد شد.

مصرف بالا آب

ایرواشر، انرژی بسیار زیادی مصرف نمی کند و از نظر مصرف انرژی کاملا مقرون به صرفه است. اما لازم به ذکر است که منابع دیگری مانند آب برای کارکرد صحیح این سیستم مورد نیاز هستند. همانطور که قبل تر در این مطلب به آن اشاره شد، تبخیر آب فرآیندی است که سبب سرمایش و افزایش رطوبت هوا می‌شود. از این رو، ایرواشر آب زیادی را مصرف می کند تا بتواند کارکرد صحیحی داشته باشد. این امر سبب می‌شود که استفاده از ایر واشر در مناطقی که با کم آبی مواجه هستند گزینه مناسبی نباشد.

عدم توانایی کنترل فضاهای چند بخشی

سیستم ایرواشر توانایی تنظیم میزان هوای ورودی و رطوبت را با استفاده از تنظیم سرعت فن خود دارد، اما در صورتی که فضای داخلی از چندین بخش و کانال تشکیل شده باشد، امکان کنترل کانال های موجود در آن به صورت جداگانه وجود نخواهد داشت. در برخی از سیستم های تهویه هوا، اپراتور هایی بر روی دریچه‌ها قرار می‌گیرند که وظیفه آن ها، کنترل کردن سرعت و حتی دمای هوای ورودی به آن بخش است. این در حالی است که سیستم ایرواشر، چنین ویژگی ندارد و به همین جهت، بهتر است در مکان هایی که چندین بخش متفاوت دارند مورد استفاده قرار نگیرد.

به طور کلی، با وجود سیستم و طراحی ساده ایرواشر، کارکرد قابل قبولی از این محصول مشاهده می‌شود. در بسیاری از مراکز، استفاده از ایر واشر برای تهویه هوا و به ویژه سرمایش محیط قابل مشاهده است. با وجود کاربرد های فراوان این محصول در زمینه تهویه هوا، بهتر است که اطلاعات مربوط به منطقه هدف برای استفاده از آن نیز مد نظر قرار داده شوند، زیرا ایرواشر در تمامی مناطق کارکرد یکسانی ندارد. به طور کلی، استفاده از ایرواشر برای تهویه هوا به ویژه در مناطقی که آب و هوای گرم و خشک دارند، گزینه بسیار مناسبی است.

در انتها پیشنهاد می نمائیم حتما صفحات دو محصول پرکاربرد شامل اگزاست فن و هواساز را نیز مطالعه فرمائید.

رای کاربران
[امتیاز کلی: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

فیلد های ستاره دار* الزامی می باشند.

۰۲۱-۸۸۷۲۲۰۲۷ با یک کلیک تماس بگیرید